(۱۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ق.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: روانشناس ها و روانپزشک ها هم کارشون روز به روز سکه میشه با این وضعیت جامعه ما !!!!
به قول یکی از اساتیدم بچه های کامپیوتر و آیتی خودشون، خودشون رو کم فروختند
واقعا پزشک های عمومی با تشخیص های ۵۰ تا ۶۰ درصدی اشتباهشون در اکثر مواقع فقط میخوان چهار تا قرص برای سرماخوردگی بنویسن که اونم به گفته خودشون داروی سرماخوردگی فقط استراحته. همونطور که الان دوره ۴ ساله پرستاری رو دارن تو ۳ ماه درس میدن، مطمئنا پزشکی عمومی رو هم میشه تو ظرف ۶ماه یا ۹ماه یا خونه پرش ۱سال تربیت کرد.
دوست من دندون پزشکی دانشگاه شیراز هست، خدا رو شاهد میگیرم بهم میگه ما الان سه ترم هست داریم چیزهای تکراری میخونیم، میگه واقعا چیز دیگه ای نیست، هی از نوک سر شروع میکنن میرسن به گردن و تمام. خدا رو گواه میگیرم که اینو از زبون خودش شنیدم.
ولی به نظر شما توی دوره ۷ ماهه میشه شبکه رو تموم کرد، کلاس های شبکه به ارزش ۳/۶ میلیون و ۷ ماهه واقعا هیچی رو نمیتونن توش بگن. فقط یه محــــرک هستند فقط یه محرک، یا توی ۱ سال میشه فقط ۵۰% از کلاس های .Net رو به یه برنامه نویس آموخت؟؟!! مسلما نه، ولی ما خودمون ارزش خودمون رو آوردیم پایین.
پرستیژ اونا تو اینه که خودشون، خودشون رو کم نفروختن، استاد ما از ناتینهام انگلستان فارغ التحصیل شده بود، روز آخر به تموم دوستای من گفت: سعی کنید خودتون رو به هیچ قیمتی کم نفروشید تا همه موفق بشیم.
البته اینو هم بگم پزشک های این جامعه خیلی زحمت میکشند و خدا خیرشون بده، مثال من از پزشکی برای درک فهم کم فروشی بچه های خودمون هست نه پایین آوردن و نادیده گرفتن ارزش پزشک ها محترم که سلامتی رو به ما هدیه میدن و همیشه تو شرایط سخت بیماری به ما کمک میکنن و روحیه میدن. امیدوارم همشون سلامت باشن