(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)tanha7 نوشته شده توسط: من واسه پولدار شدن نمیخوام درس بخونم
من فقط میخام به مراد دلم برسم و در وهله دوم با گرفتن مدرک از یه دانشگاه قوی بتونم اب باریکه ایی برای امرار معاشق و ارامشم پیدا کنم
واگر هم راهی به لطف خدا باز شد پیشرفت کنم
ببخشید اما شما برای زندگی کردن، یه زندگی آروم حداقل، به پول احتیاج دارید، متاسفانه اینجا ایرانه، برای قشر متوسط خیلی سخت پول بدست میاد و خیلیا الان تو رشته ای کار میکنن ک هیچ ربطی ب تحصیلشون نداره، خیلیا حداقل حقوق اداره کارم نمیگیرن!!! اگه اینجا امریکا بود میگفتم هر زمانی ک شما اراده کنین میتونین، با تحصیل تغییر بزرگی تو زندگیتون ایجاد کنید!
( تو یه برنامه ک راجع به سیاه چاله ها و فیزیکدانهایی ک تو این زمینه کار میکردن،بود، نشون داد ک یکی از همین پروفسورای فیزیک قبلا لوله کش بوده، و تو یه برنامه دیگه ک راجع به یه گروه خواننده بود یکی از اعضای خواننده های کر دکترای ریاضی داشت همه این اتفاقات تو کشورای امریکا و اروپایی اتفاق افتاده ن ایران!!!)
نقل قول: یعنی واقعا با قبولی تو یه دانشگاه قوی تهران هیچ توفیقی بهبودی تو زندگی من رخ نمیده؟ یعنی اوضاع تحصیل انقدر داغونه تو تهران وکلانشهرها؟
واقعا با گرفتن ارشد از یه دانشگاه قوی هم توی هیج محیط اموزشی فرصت کاری پیدا نمیشه؟ فقط تخصص فنی ملاکه؟
موضوع اینه ک مقطع ارشد، مقطعی نیست ک قرار باشه تو زمینه کاری تاثیری بذاره!
فرصت کاری تو یه محیط آموزشی هم مگه فقط دانشگاهای آزاد و پیام نور، ک اونم باز همون حقوق اداره کار رو میدن!!!( تازه اونم حتی آشنا میخواد!!!)
و برای کاری ک حقوق به اندازه کاری ک میکنین بهتون بدن، بله فقط تخصص فنی ملاکه!
و مطلب دیگه اینکه پیشرفت، به خصوص پیشرفت علمی فقط تو دانشگاه نیست( به خصوص تو دانشگاه های ایران)
به نظر من هرکس بخواد ی چیزی رو یاد بگیره، نیازی نداره ک حتما تو دانشگاه یاد بگیره( البته دانشگاه مسلما بی تاثیر نیست، اما دانشگاه هم همه چیز نیست)
و در خصوص روزمرگی نمیتونم راهنمایی کنم، چون اولا از شرایط کار و زندگی شما اطلاعی ندارم، دوم اینکه من و شاید خیلیا ک اینجا هستن به قدر کافی تخصص نداشته باشن ک شما رو راهنمایی کنن
و به قول دکتر هلاکویی شما باید ببینین "درونتون چی میگذره وقتی ک جهان در گذره"
دکتر هلاکویی صحبت های خیلی جالبی در این زمینه دارن! و مضمون صحبتاشون این بود ک هر تغییری( ازدواج، شغل جدید، تحصیل و ....) یه مدت برای شما شادی همراه داره، بعد از یه مدت عادی میشه، و شما برمیگردین به همون حالت درونیتون!
همه مطالب بالا نظرات شخصی من بود، ک ممکنه، قسمتی یا همه اش درست نباشه!!
امیدوارم بتونین، هدف درستی برای خودتون پیدا کنین!
و باز هم یاد آور میشم اینجا ایرانه!!!