۰
subtitle
ارسال: #۱
خواهش میکنم می تونی کمکم کن، نحوه محاسبه مقدار عدد E مشکل دارم
درود دوستان
بنده درس امنیت شبکه دارم و این که در بخش الگوریتم رمزنگاری RSA که زیر مجموعه الگوریتم رمزنگاری کلید عموی هستش
سوال این هستش که :
چطوری میتونم مقدار e بدست بیارم ، خوب من یک مثال میزنم
مرحله تولید کلید در این روش به این صورت هستش که :
یک: دو مقدار به صورت Random انتخاب می شود ، مانند : p , q حال این دو حروف دو عدد یا مقدار میگیرند
مانند، مقدار p برابراست با ۱۷ و مقدار q برابراست با ۱۱
مرحله دوم: برای بدست اوردن مقدار n ( نشان دهنده تعداد موجودیت از اعداد صحیح می باشد)
فرمول مرحله دوم به این صورت هستش برای بدست اوردن n :
n= p *q که میشه ۱۱*۱۷ جواب می شود ۱۸۷
مرحله سوم : برای بدست اوردن فی n به این صورت
فی n مساویت با p-1 ضربدر q-1 که جوابش میشه ۱۶۰
مرحله چهارم : برای بدست اوردن مقدار صحیح عدد e هستش اشاره کرده با این که e باید نسبت به ۱۶۰ اول باشد و از فی n کمتر باشد
کتاب که خوندم e=7 قرار داده و مرحله پنجم برای محاسبه مقدار d هستش که فرمولش به این صورت می باشد de mod Fe(n) =1 قرار داده
خلاصه صحبتهام این هستش که چطوری می تونم e و d بدست بیارم [/align]
بنده درس امنیت شبکه دارم و این که در بخش الگوریتم رمزنگاری RSA که زیر مجموعه الگوریتم رمزنگاری کلید عموی هستش
سوال این هستش که :
چطوری میتونم مقدار e بدست بیارم ، خوب من یک مثال میزنم
مرحله تولید کلید در این روش به این صورت هستش که :
یک: دو مقدار به صورت Random انتخاب می شود ، مانند : p , q حال این دو حروف دو عدد یا مقدار میگیرند
مانند، مقدار p برابراست با ۱۷ و مقدار q برابراست با ۱۱
مرحله دوم: برای بدست اوردن مقدار n ( نشان دهنده تعداد موجودیت از اعداد صحیح می باشد)
فرمول مرحله دوم به این صورت هستش برای بدست اوردن n :
n= p *q که میشه ۱۱*۱۷ جواب می شود ۱۸۷
مرحله سوم : برای بدست اوردن فی n به این صورت
فی n مساویت با p-1 ضربدر q-1 که جوابش میشه ۱۶۰
مرحله چهارم : برای بدست اوردن مقدار صحیح عدد e هستش اشاره کرده با این که e باید نسبت به ۱۶۰ اول باشد و از فی n کمتر باشد
کتاب که خوندم e=7 قرار داده و مرحله پنجم برای محاسبه مقدار d هستش که فرمولش به این صورت می باشد de mod Fe(n) =1 قرار داده
خلاصه صحبتهام این هستش که چطوری می تونم e و d بدست بیارم [/align]