(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: فرمولی که خودتون نوشتید : [tex]Sigma\: \max\: <\: n\: m[/tex]
یرای منبع A: اول فرض کنیم که فرایند p1 به تنهایی اجرا شه. که میشه m>3
بعد فرایند p2 , p3 اجرا شن که میشه ۲+۳<m+2 و در نتیجه m>3
و در نهایت فرآیندهای p4 و P5 و P6 اجرا شن که میشه m>6 . این یه شیوه اجرا. یه شیوه دیگه
اول P1 که میشه m>3
بعد P2 که میشه m>1
بعد P3 و P4 که میشه m>5 و در نهایت P5 و P6 که میشه m>3 .یه شیوه اجرا دیگه هم هستت که اگه اشتراک بگیری در نهایت میشه m>6. در نتیجه m>= 7 . دوستی که نه به دست آوردید. روش حلتون چطور بوده؟
نه دوست من، این فرمول میگه هرپراسسی هر لحظه ای که میاد باید بتونه حداکثر نیازش از منابع رو بگیره تا بنبست پیش نیاد(خیلی محتاطه)
بنابراین اگه حساب سرانگشتی هم بکنیم در لحظه اول که P1 هست حداقل باید۴و۲ منبع
در لحظه ۲ که p2 p3 هستند مجموع نیازهاشون یعنی ۵ و۵ منبع
در لحظه ۳ که p4 p5 p6 هستند مجموع نیازهاشون یعنی ۹و۴ منبع رو داشته باشیم پس برای اجرای بدون نگرانی این پراسس ها با این روند اجرا نیاز به ۹و۵ منبع هستش
من چون تست مشابهش رو زدم(نه دقیقا به این شکل) اینطور سوال رو حل میکنم
ممکنه من هم اشتباه کنم و انسان جایز الخطاست
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ق.ظ)narges.h91 نوشته شده توسط: با اون همه استرس!!!نمیدونم شما چ طور تونستین حدس بزنین!؟ من ب شخصه ک کاملا گیج شدم....
فک میکنم انصاف نیست ک تست رو حذف نکنن، چون خود من تو اون لحظه ب حدی استرس داشتم ک حتی درست نمیتونستم بخونم سوالا رو چ برسه حدس بزنم طراح محترم کجا غلط تایپی داشتند و تازه درستش چی میشه!!!
اولا من قصد ادامه تحصیل در رشته معماری کامپیوتر رو دارم و رقابت توش خیلی کمتر از نرم افزاره پس استرس کمتری داشتم
تایمم خیلی بیشتر بود چون زبان رو نزدم اصلا!!
شاید سر سوالات مشترک استرس نداشتم ولی به جاش سر سوالات تخصصی با اون سوالات خیلی گنگ استرسم جبران شد!
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: فرمولی که خودتون نوشتید : [tex]Sigma\: \max\: <\: n\: m[/tex]
یرای منبع A: اول فرض کنیم که فرایند p1 به تنهایی اجرا شه. که میشه m>3
بعد فرایند p2 , p3 اجرا شن که میشه ۲+۳<m+2 و در نتیجه m>3
و در نهایت فرآیندهای p4 و P5 و P6 اجرا شن که میشه m>6 . این یه شیوه اجرا. یه شیوه دیگه
اول P1 که میشه m>3
بعد P2 که میشه m>1
بعد P3 و P4 که میشه m>5 و در نهایت P5 و P6 که میشه m>3 .یه شیوه اجرا دیگه هم هستت که اگه اشتراک بگیری در نهایت میشه m>6. در نتیجه m>= 7 . دوستی که نه به دست آوردید. روش حلتون چطور بوده؟
در ضمن میشه برای گزینه ۷.۴ مثال نقض هم آورد
در لحظه ای که هر سه پراسس p4 p5 p6 هم زمان اجرا میشوند نیازشان به منبع A در آن هنگام ۹ واحد است درصورتی که ۷ منبع آزاد یافت میشود... بنابراین ""احتمال"" بنبست وجود دارد
اما اگه ۹.۵ فرض کنید در هیچ حالتی هیچ پراسسی منتظر پراسس دیگر نمیشود و هیچ حالت بنبستی رخ نمیدهد