![]() |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - نسخهی قابل چاپ |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - Iranian Wizard - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۱۹ ب.ظ
سلام .قراره فردا کلید آزمون کارشناسی ارشد ۹۵ رو بذارن. دیدم بعضی از بچه های مانشت خیلی استرس دارن و منتظر کلیدن،گفتیم کلیدو واسشون بذارم ![]() ![]() اینم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دریافت کلید از سایت سازمان سنجش!! |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - tondar.sal - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۰ ب.ظ
اگر قرار فردا بزارن تو چطور الان گزاشتی؟؟ |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - Iranian Wizard - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۰ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: اگر قرار فردا بزارن تو چطور الان گزاشتی؟؟برید سایت سنجش.تو قسمت کارشناسی ارشد،کلید اولیه ۹۴ رو بزنید.بعدش اون بالا،آدرسشو بجای ۹۴۱۱، بزنید ۹۵۲ ...اونوقت میره به صفحه کلیدهایی که قراره فردا بزارن.همین |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - mmm1374 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ
من از تلاش و زحمتت ممنونم واقعا امیدوارم به نتیجه دلخواهت برسی آدمی را زود قضاوت نشاید |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - tondar.sal - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ
لعنت به این سنجش با این حرکات مزخرفش ولله یادم نمیاد چیو چی زدم؟؟؟اونایی که زدم نوشتم ولی این سازمان مزخرف اومده کلید دفترچه A فرستاده |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - Iranian Wizard - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: لعنت به این سنجش با این حرکات مزخرفش ولله یادم نمیاد چیو چی زدم؟؟؟اونایی که زدم نوشتم ولی این سازمان مزخرف اومده کلید دفترچه A فرستادهمن خوبه دفترچم A بود ![]() بهترین راه اینه دوباره الآن خودتون جواباتونو حساب کنید.اونوقت در حین حل حتی اگه سر جلسه خدایی نکرده یجوردیگه حل کرده باشید،یادتون میاد |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - abolfazl pepco - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۲ ب.ظ
ببخشید معذرت میخوام.حلالم کنید شرمنده |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - Iranian Wizard - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: ببخشید معذرت میخوام.حلالم کنید شرمندهاشکال نداره.خواهش میکنم.خدا ببخشه ![]() |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - mohamad moo - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:واقعآ مهندسی انشآا... به نتیجه دلخواهت برسی(21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: ببخشید معذرت میخوام.حلالم کنید شرمندهاشکال نداره.خواهش میکنم.خدا ببخشه ![]() ![]() |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - axarsu - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ق.ظ
بچه ها لطفا درصدهاتون رو بزارید ببینیم چند چندیم!!! |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - samaneh@90 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۱۹ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط: سلام .قراره فردا کلید آزمون کارشناسی ارشد ۹۵ رو بذارن. روشتون عالیه فقط من موندم چطوری یاد گرفتین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - Iranian Wizard - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: روشتون عالیه فقط من موندم چطوری یاد گرفتینممنون ![]() همینجوری دیروز حوصلم سر رف،داشتم یکم آدرسارو دستکاری میکردم،دیدم کلیدا اومد بالا ![]() سنجش هنوز کلیدارو نذاشته،نمیدونه همه دیگه کلیدارو دیدن ![]() |
دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - so@ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ
چه جالب که سنجش هنوز کلیدارو رونمایی نکرده ولی اینجا میشه بهش دسترسی داشت .جالب بود واقعا |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - comcoral - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: چه جالب که سنجش هنوز کلیدارو رونمایی نکرده ولی اینجا میشه بهش دسترسی داشت .جالب بود واقعا دوست عزیز ، سلام تعجبی نداره ، این ها لینک رو برای عموم قرار ندادن که ببینن ولی ایشون زحمتش رو کشیده خودش آدرس لینک کلید های ارشد ۹۵ رو بر اساس کلید های سال های قبل حدس زده و بعد وارد کرده و Enter زده ، دیده که بله وارد صفحه کلید شده البته اینکه ایشون به این روش حواسش بود و این راه رو تست کرده جای تقدیر داره ولی در کل کار خیلی شاخی نیست موفق باشید |
RE: دریافت کلید اولیه آزمون ارشد ۹۵!! - Iranian Wizard - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ب.ظ)comcoral نوشته شده توسط:بله کار خیلی شاخی نیست. من فقط بر اساس آدرس کلیدای اولیه سال پیش،آدرس صفحه کلیدهای اولیه امسال رو حدس زدم که درست در اومد.(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: چه جالب که سنجش هنوز کلیدارو رونمایی نکرده ولی اینجا میشه بهش دسترسی داشت .جالب بود واقعا اونا از قبل کلیدارو آماده کردن رو سایت گذاشتن،وگرنه که نمیشد که بهش دسترسی داشت. |