و در نهایت یک نکته:
مفاهیم رو با مفاهیم اشتباه نگیرید
اونچه در میان برنامه نویسان به عنوان مفاهیم مطرح میشه به نظر من "مبانی" است نه مفاهیم
مفاهیم یعنی انقدر در برنامه نویسی ریز بشیم که به صورت تئوری خودمون از ابتدا چرتکه رو بسازیم بعد مدارهای مجتمع ، ترانزیستورها ، کامپیوتر ، سیستم عامل ، زبان برنامه نویسی ، کامپایلر ، و حالا به این نتیجه برسیم که به فضایی در رم جهت ذخیره ی داده ای که در اینده توسط کاربر مقداردهی میشود نیاز داریم و بگیم آهان به این دلیل متغییر ها به وجود اومد
بعد بررسی کنیم چرا گاهی مجبور به تعیین نوع داده ها داریم و....
یعنی دانش کامپیوتر و برنامه نویسی رو مفهومی یاد بگیریم و فلسفه ی بوجود اومدن هرچیزی رو بدونیم. بارها پیش اومده در دوره ی مفاهیم برنامه نویسی که برای دانشجویان رایگان برگزار میکنیم در میان کلاس گاها یه مسئله رو انقدر باز میکردیم که بچه ها خودشون راهکار ارائه میدادن برای حل مسئله و بعد که میگفتم این دقیقا همون فکری بود که به سر اقای ... در سال... در حال مشکل.... برای زبان.... زد. یعنی اگه شما بتونید همه چیز رو موشکافانه بررسی کنید صاحب ایده خواهید بود و میتونید محصول جدیدی رو خلق کنید در غیر اینصورت تبدیل به یک برنامه نویس به ظاهر حرفه ای میشید که کار با دیتابیس و توابع رو بلده
در مورد منبع جوابی که به یکی از دوستان دادم رو کپی میکنم اینجا:
------
در خصوص منبع باید عرض کنم هیچ کتاب و سایتی نمیتونه منبع کامل باشه به چند دلیل
اول اینکه اگه شما قرار باشه نویسنده ی اون کتاب یا صاحب اون سایت باشید هیچ وقت زمانتون رو به جزئیات در خصوص یک مبحث اختصاص نمیدهید
بعنوان مثال تابع meesagebox متد های زیادی داره که اکثرا به show اشاره میکنن تو سایت ها، چون انتظار افراد در ابتدا از این تابع فقط نشان دادن یک پیغام است و نویسنده ی کتاب یا سایت ترجیح میدهد به جای گذاشتن وقت برای پرداختن به جزئیات یک بحث به سراغ بحث دیگری برود تا محصول او سرفصل های بیشتری را تحت پوشش قرار دهد.
در حالی که برنامه نویس واقعی فردی است که مسلط به تمامی امکانات یک زبان می باشد تا بتواند بهترین ابزار در حل یک الگورتیم را انتخاب کند
با تمام اینها برخی زبان ها منبع خوبی دارند و ان شرکت سازنده است.
مانند #C که در مورد messagebox اینگونه به متدهای آن اشاره می کند
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
-----