(۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ)aamitis نوشته شده توسط: (25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ق.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: مقاله دادن مگه افتخاره
حداقل ۱۰ تا پایان نامه توی برکلی و استنفورد تو گرایش معماری خوندم دریغ از یک مقاله ! اونوقت تو ایران نه کاری نه حرکتی همین که ترم یک می آد دانشگاه یه کار کنیم که یه مقاله در بیاد ازش بیاد بیرون!
ملت نمی یاد که کار کنه که مقاله بده می یاد مقاله دیگران رو بخونه و ازشون یک کار-حرکت یه چیز جدید بسازه نه اینکه مثل ایران طرف بگه ما پزوهش می کنیم تا مقاله بدیم!!!!!!!!!
می تونم بپرسم چند تا از این عشاق مقاله نویسی محض رضا خدا یه مقاله تو زمینه خودشون بغیر از دادن مقاله یا درسشون گرفتند خوندند.
فکرها رو باید شست
خب چرا مقاله بقیه رو نخونید یاد نگیرید به کار نبندید و بهبود ندید و مقالش نکنید؟
آقای نوروزی مگه بده که آدم نوآوری داشته باشه؟
من که دوست دارم مقاله بدم نوآوری داشته باشم و کارمو یه جا پیاده سازی کنم و میدونم که میتونم
سلام
من نگفتم نواوری نداشته باشید مقاله نخونید .
حداقل این قدر رو می دونم نواوری خیلی سخته و به نظرم این که بعضی از افراد یه مقاله رو می خونند و بعد یه مقدارشو بهبود می دهند می گن نو اوری - نواوری از اسمش پیداست یعنی یه کار نو و کسی تو یه زمینه علمی بخواهد این کار را بکند باید بسیار تو اون حوضه وارد باشه و عمیق کار کند نه اینکه دو تا مقاله می خواند و بعد یه شبیه سازی و یه بهبود داده های مقاله قبلی
یه چیز دیگه اینه که من تا به حال کسی رو ندیدم بگه فلان زورنال گرفتم و ببینم توش چی نوشته شده فقط یه سرچ ساده و دانلود مقاله و...
خدایی این کار نه پزوهش هست و نه نواورانه و نتیجه این رفتار ها شده فروش مقاله و با ۲۶ هزار مقاله ای اس ای حتی ۲۶ هزار کار فناورانه که هیچ حتی من می گم صد تا کار ایجاد نشده است .