۰
subtitle
ارسال: #۱
چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟از چه منبعی؟
باسلام
بعد از بررسی کل مانشت نتیجه تمام نظرات به یک جا ختم می شود: CLRS
ولی با شروع این کتاب و بعد از خواندن ۱۰ فصل اول و مرور تمام تمرینات من فکر می کنم یک مشکل اساسی در مورد این کتاب وجود دارد.
الان تقریبا رقبتی به خواندن این کتاب و مسائلی که اغلب در درستی جوابشان شک دارم ندارم. با توجه به اینکه تنها تمرینات منتخب دارای پاسخ هستند که اغلب اثباتیها را شامل می شود.
سوال اساسی من این است که:
آیا بهتر نیست کتاب سادهتر( نتیجه بررسی مانشت پوران پژوهش) مطالعه کرد؟
ایا واقعا خواندن متن این کتاب اینقدر ضروریست؟
تا فصل ۱۰ من یک سری نکات یادداشت کردم و تمریناتی که از درستی آنها مطمئن نیستم.
واقعا بهترین گزینه چیست؟
همین طور ادامه داد؟
یا تغییر روش و منبع؟
در ضمن برخلاف نظر عده ای از دوستان که معتقدند کتاب روانی ست من به این نتیجه نرسیدم.
در این بین من چاپ ۸۹ کتاب دکتر قدسی را مطالعه کردم که بسیاری از قسمت های آن عینا CLRS می باشد . حتی در تمرینات. روانی آن هم مثل CLRS است. البته کمی ایرانی تر.
بقیه در این مورد چی کار می کنند؟
باتشکر
بعد از بررسی کل مانشت نتیجه تمام نظرات به یک جا ختم می شود: CLRS
ولی با شروع این کتاب و بعد از خواندن ۱۰ فصل اول و مرور تمام تمرینات من فکر می کنم یک مشکل اساسی در مورد این کتاب وجود دارد.
الان تقریبا رقبتی به خواندن این کتاب و مسائلی که اغلب در درستی جوابشان شک دارم ندارم. با توجه به اینکه تنها تمرینات منتخب دارای پاسخ هستند که اغلب اثباتیها را شامل می شود.
سوال اساسی من این است که:
آیا بهتر نیست کتاب سادهتر( نتیجه بررسی مانشت پوران پژوهش) مطالعه کرد؟
ایا واقعا خواندن متن این کتاب اینقدر ضروریست؟
تا فصل ۱۰ من یک سری نکات یادداشت کردم و تمریناتی که از درستی آنها مطمئن نیستم.
واقعا بهترین گزینه چیست؟
همین طور ادامه داد؟
یا تغییر روش و منبع؟
در ضمن برخلاف نظر عده ای از دوستان که معتقدند کتاب روانی ست من به این نتیجه نرسیدم.
در این بین من چاپ ۸۹ کتاب دکتر قدسی را مطالعه کردم که بسیاری از قسمت های آن عینا CLRS می باشد . حتی در تمرینات. روانی آن هم مثل CLRS است. البته کمی ایرانی تر.
بقیه در این مورد چی کار می کنند؟
باتشکر