اگه میدونین که ساعات مطالعه و کیفیت مطالعتون بالاست،که اگه بتونین همه دروس رو بخونین که مطمئنا خیلی هم خوبه!
ولی اگه میدونین که نه اینطور نیست،خب باید یه سری از دروس رو حذف کنید.
این نکته رو در نظر داشته باشید،حذف کردن درس یه نوع ریسکه!ممکنه از اون درسایی که شما حذف کردین،سوالای خیلی راحتی مطرح بشه و از طرفی از دروسی که خیلی خوندید سوالای سختی داده بشه!!که اونوقت میخواین چیکار کنین؟
خود من سال قبل،از ریاضیات ،دروس ریاضیات مهندسی،محاسبات و نصف گسسته رو خونده بودم،ولی تو محاسبات و ریاضی مهندسی یا سوالای خیلی خیلی سخت مطرح شده بود،یا سوالای اشتباه!!که اساتید پارسه و چندجا دیگه اونا رو سوالای اشتباهی میدونستن ولی سنجش رو حرف خودش بود!و من فقط تونستم به اندازه همون نصف گسسته که خونده بودم، از ریاضیاتو پاسخ بدم!(که کاش بجای محاسبات،اون نصف دیگه ی گسسته رو خونده بودم،چون سوالای گسسته پارسال راحت بود
)
پس نمیشه پیش بینی کرد که چه درسی رو حذف کنین یا نکنین که به ضررتون نشه.
اینم بگم مثلا همین ریاضی مهندسی که میگین حذف کنم،۲ سال پیش ۴ تا سوال فوق العاده ساده طرح شده.(که سوال فوریه ش،تو چند ثانیه حل میشه!!!)در حالیکه سال پیش برعکس شد.
اگه شما برسید همه ی دروس رو بخونید،به نفعتون خواهد بود،چون اونوقت تو کنکور،
توانایی حل کردن سوالای بیشتری رو دارید.
ولی اگه نمیرسید همه رو بخونید،دیگه مجبورید ریسک کنید،اما حتما دروسی که حذف میکنید،سعی کنید قسمت های مهمشو بخونید.مثل بحث های غیرحفظی برنامه سازی که همیشه هم ازش سوال میاد.یا بخش فوریه ریاضی مهندسی که بنظر من سوالاش ،سوالای تکراریه.
باز میگم این حرفا،فقط و فقط نظر شخصی منه.مطمئنا خیلی از افراد هستند که تجربه زیادی دارند و میتونن برای تصمیم گیری کمکتون کنند.
امیدوارم حرفام و نظراتم بدردتون خورده باشه.