سلام
من ورودی ترم بهمن (تکمیل ظرفیت) علم و صنعت هستم (پردیس) .. قراره باشم البته!
ظاهرا تعداد ثبت نامی ها برای گرایش هوش مصنوعی به حد نصاب نرسیده و من سه راه دارم : تغیر گرایش به نرم افزار / به شبکه / انصراف!
خب انصراف که یه جورایی منتفی هست (حتی اگر تصمیم به شرکت دوباره در کنکور داشتم باشم ) و تغییر گرایش به نرم افزار هم در حد یه شوخی!! میمونه گرایش شبکه
نظر همه کسانی که با انتخاب گرایش درگیر بودن و مخصوصا کسانی که تجربه ی تغییر گرایش در کنکور داشتن رو نیاز دارم
من کارشناسی نرم افزار خوندم (دانشگاه اصفهان
) و کنکور هم فقط کامپیوتر دادم، هیچ وقت فکر آیتی نبودم
قبل از گرفتن درس شبکه ی کارشناسی ، موضوعات واقعا برام جالب بود و بخصوص که ملموس تر از همه ی درس های دیگه هر روز باهاش در ارتباط بودم/بودیم : در اینترنت! و خلاصه کنجکاو بودم و منتظر گرفتن درسش بودم...اما مدرس عزیز
این درس به کلی علاقه ی بنده رو به گند کشیدن! افتضاح درس میدادن و غیره!!!
و اینطور شد که من به هوش و پیچیدگی مباحثش! علاقمند شدم و دو سال آخر کارشناسی ، پروژه کارشناسیم و از بعد از فارغ التحصیلی تا ۴۸ ساعت قبل خودم رو در ارشد هوش تصور میکردم!
هدفم از ارشد خیلی بازار کار نبود ، بیشتر به کار پژوهشی علاقمند هستم و نقطه قوتم خلاقیت و خوب سرچ کردنه!!
البته درس مهندسی اینترنت رو هم داشتم با یک استاد واقعن باسواد (دکتر بهلولی
) که باعث شدن نفرتم از شبکه یکم تعدیل بشه
الان رسیدن به سطح معمولی از سواد شبکه توی بیست روز بنظرم خیلی کار سختی نیست (هرچند شبکه دو نگذروندم و شبکه یک رو هم فقط تئوری خوندم) ، بیشتر نگران خود مقطع ارشد هستم که چطور باید با تغییر اجباری علاقه م کنار بیام؟!!
و اینکه آیا میتونم بدون پیش زمینه آی تی و بدون گذروندن دوره های آموزشی متعددی! که برای شبکه هست(نه تا الان و نه شاید هیچ وقت) در گرایش شبکه "موفق" باشم. " تعریف فانتزی موفقیت رو جا به جا کردن مرز های دانش بگیرید و تعریف غیر فانتزی رو داشتن یک کار غیر روتین و خسته نکننده! "
دوباره تاکید میکنم ، بی علاقه به شبکه نیستم ... اما خب مدتها وان اند اونلی من هوش بوده!
پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم از کمک و مشاوره شما