(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ ب.ظ)ali_titani نوشته شده توسط: با سلام
طبق
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
، گرایش های شبکه های کامپیوتری و رایانش امن زیرمجموعه مهندسی فناوری اطلاعات باقی موند!
من فقط یه سوال دارم از اونایی که میگفتن استادم خودش در گوشم گفت! دایی ام از خود وزیر علوم پرسید! پسرخاله بابام از یه منبع موثق شنید! استاد فلانی که خودش طراحه سر کلاسش گفته، یه آشنا داریم کارمند سنجشه برام آمار گرفته و ..... چه جوابی برای داوطلبین دارید؟
سلام
هر تعداد متقاضی ازمون اینجا باشن باز هم دلیل نمیشه حرف تو این فروم رو مبنای عمل قرار داد اما اگرم داوطلبی اینجا گفته حتما از منبع موثقی شنیده
من خودم گرایشم نرم افزاره و این تغییرات برام بی اهمیته اما یکی از دوستام با پیگیری خیلی زیاد و تماس های مکرر با وزارت علوم و سازمان سنجش بهش گفتن ک شبکه و رایانش امن زیر مجموعه کامپیوتر شده قطعا.دلیل این ادعا این میتونه باشه ک موسسات هم کنکور های ازمایشی خودشون رو هم تغییر دادن
پس یه چیزی بوده ک این اتفاقات افتاده.در ضمن موسسات رانت اطلاعاتی دارن و از قبل از برخی تصمیمات مطلع هستند مثل تغییر زمان برگزاری ازمون ک قبل از اطلاع رسانی سنجش اطلا ع داشتند.
حالا دقیقه نود چی شده ک نظرشون عوض شده خدا میدونه
من و شما تابع تصمیمات هستیم