(۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ)maniya نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ)roozgard نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ)maniya نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ)roozgard نوشته شده توسط: سلام
یکی سوال منو جواب میده؟
من ترازم ۵۲۰۰ شده زده بودم تهران جنوب و رتبم هم ۹۱۸ شده و رتبه آخرین نفر قبولی ۸۲ هستش
تکمیل ظرفیت کجا می تونم قبول بشم؟ اصلا برای تکمیل ظرفیت خودمون شهرو انتخاب می کنیم یا خودشون؟
برای تکمیل ظرفیت تا اونجایی که من میدونم نباید خودمون انتخاب کنیم و خودشون اعلام میکنند. شما که تهران جنوب زدین اگر ثبت نامها به حد نصاب نرسه دوباره اعلام میکنند که من نمیخوام نا امیدت کنم اما رتبتون با نفر آخر خیلی فاصله داره.
ممنونم اما امکان داره اسمم برای شهر های دیگه در بیاد ؟
یا چون همون ابتدا که تهران جنوب زدم فقط برای این دانشگاه مد نظر قرار می گیرم.
خواهش میکنم, راستش منم این چیزایی که گفتم بر اساس گفته های دیگران یا مطالبی که در سایت های مختلف خوندم بود. تهران جنوب مثل علوم تحقیقات نیست که شهر دیگه شعبه داشته باشه و اگر تهران قبول نشدی شهر دیگه بفرستن شما با همون تهران جنوب سنجیده خواهین شد اما برای اطلاع بیشتر از مرکز آزمون بپرسین.
زمان دقیقی برای تکمیل ظرفیت اعلام نشده بستگی به اعلام نیاز واحد های دانشگاهی دارد... در صورت اعلام نیاز ابتدا در واحد انتخابی خود سنجیده خواهید شد، سپس در واحد های دیگر سنجیده میشوید . همچنین تکمیل ظرفیت از سوی مرکز ازمون انجام میشود و نیاز به ثبت نام نیست (من این جواب از مرکز آزمون گرفتم اینجا کپی کردم)
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ)hadiabc نوشته شده توسط: سلام به همگی
بچهها من شنیدم امسال برای تکمیل ظرفیت باید حتما ثبت نام کنید.
زمان دقیقی برای تکمیل ظرفیت اعلام نشده بستگی به اعلام نیاز واحد های دانشگاهی دارد... در صورت اعلام نیاز ابتدا در واحد انتخابی خود سنجیده خواهید شد، سپس در واحد های دیگر سنجیده میشوید . همچنین تکمیل ظرفیت از سوی مرکز ازمون انجام میشود و نیاز به ثبت نام نیست