(۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: سلام
یه سوال در مورد تکمیل ظرفیت دارم: من امسال تهران شمال قبول شدم، اگه ثبت نام نکنم تو تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات شرکت داده می شم؟
ممنون
نه
نه...هرکس قبول شده دیگه لزومی نداره تکمیل شرکتش بدن...اون تکلیفش معلومه
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ)mahdi_d3000 نوشته شده توسط: (21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان گرامی
رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی
دوست من احتمالش زیاده چون پارسال آخرین نفر ۷۰ بوده....اما خوب امسال انتخابیه...
پارسال دکتر محمد شفیعی رییس آموزش دانشگاه بود و اون تصمیم میگرفت که چند نفر تو تکمیل بگیرن...تصمیم ایشون برای تمام رشته های فنی ۷۰ نفر بود.حتی برای یکی از گرایش های مواد ۷۱ نفر گرفتن که اون یک نفر آخر مشکوکه !!!! ..امسال دیگه ایشون نیست و فرد جدید به نام دکتر کثیری این سمت رو داره ...احتمالا شاید با پارسال فرق کنه...شاید بیشتر...شایدم کمتر بگیرن...اما نظر من اینه که کمتر میگیرن..چون امسال نجف آباد تو دوتا گرایش کامپیوتر میخواد تکمیل بگیره و اگه هردوتارو ۷۰ تا تا بگیره میشه ۱۴۰ تا دانشجوی فوق..و با توجه به اینکه بعضی دروس مثل ریاضیات و یا سیستم عامل پیشرفته رو هر دو گروه باید بخونن باید این تعداد رو سه دسته یا ۴ دسته کنن و کلاس تشکیل بدن که نمیصرفه و اساتیدم وقتشون پره...مگر اینکه کلاسا با ۷۰ نفر تشکیل بشن که مسخرست...دیگه ارشد نیست اسمش
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ب.ظ)Hamed_pba نوشته شده توسط: دوستان کمک!
وقتی یه رشته تو یه واحد دانشگاهی ترازش انقدر بالاس تو بقیهی واحدها هم به نسبت، همون قدر تراز بالاست یا ربطی نداره؟
مثلا نرم افزار نجف آباد، تراز آخرین فرد قبولش ۷۰۰۰ بوده (اعلام نتایج، نه تکمیل ظرفیت اول)؛ میشه نتیجه گرفت نرم افزار یه دانشگاه نامعتبر هم ترازش بالاست؟!
بستگی داره...مثلا علوم تحقیقات اصفهان امسال ترازش میره بالا چون هرکی نجف آباد نیاورده اونجارو میزنه و چون نجف آباد ترازش بالاست اونجا هم بالا میره..اما مثلا محلات تراز نفر آخرش همین الان بدون تکمیل ظرفیت روی ۵۶۰۰ هست...متاسفانه...دیگه تو تکمیل ترازش بالا نمیاد به نظر من...چون کسی که ترازش خوب هست اونجارو نمیزنه تا توی یه شهر کوچیک ارشد بخونه...پس بستگی داره که اون واحد نا معتبر که میگی نزدیک یه واحد معتبر باشه یا نه...و تنها راه نجات بچه هایی که توی دانشگاه معتبری مثل نجف آباد قبول نشدن و میخوان تو شهر خودشون باشن ، باشه یا نه...