سلام
من دوسال میشه درسم تموم شده سال اول که واقعا شرایط کنکور را نداشتم
اصلا منبع درست حسابی و... نداشتم و نشد تصمیم گرفتم برم دنبال کار و یکماه بعدکنکور رفتم توی شرکتی مشغول کار برنامه نویسی شدم شروع خیلی خوبی داشتم ولی چون اولین موقعیت کاری بود فکر می کردم باز هم کار بهتر گیرم میاد و تصمیم گرفتم بعد انجام یکی دوتا پروژه بزنم بیرون
مدیر شرکت هم گفتند بعد انجام پروژه با من قرار داد میبندند......... شرکت کارش خیلی زیاد نبود و ما ما۳ تا برنامه نویس کارش راه میافتاد ولی چندتا برنامه نویس جدید استخدام کرد و یکدفعه کارهای زیادی هم برای شرکت اومد و مدیر بیشتر پروژه ها را به برنامه نویس های جدید که اتفاقا آقا بودندداد.....
من والایل مشتاق نبودم توی شرکت باشم ولی دیدم کار خوبه چسبیدم به کاردوسه ماه خوب بود ولی نمی دونم چ طور کار رها شد و مدیر سراغی از کار و ما نگرفت ..........
گذشت
تا مهر دیگه دیدم خبری از شرکت نیست شروع کردم به خواندن ارشد کتاب و منابع را گیر آوردم و شروع کردم اعصاب خوردی شرکت هم که با من بود و همه اش منتظر بودم زنگ بزنن پند باری هم زنگ زدم یا مدیرش ج نداد یا یه سری تغییرات خواست یا واقعا پیجوند مخصوصا دفعه آخری که جواب نداد منم تصمیم گرفتم دیگه زنگ نزنم خب من دوتا پروژه ازشون دارم و حدود ۴-۵ ماه روشون کار کرده بودم وهمین که شروع کردم به درس خوندن دیدم اصلا نمیشه بدون کار و واقعا از نظر مالی به کار احتیاج دارم این دوماه هم گذشت شاید درحد ۱۰ روز خوندم
چند جا هم دنبال کار گشتم
الان میگم اصلا ارشدبخونم که چی بشه،من به کار احتیاج دارم
بک گراند پیش اومده ار کار هم حسابی من را به هم ریخته موندن تو خونه و تحمل مشکلات بقیه که وقتی تو خونه باشی کامل درکشون میکنی منو خیلی عصبی کرده
واقعا من چ کار کنم
منم دلم میخواد مثل هم سن و سالام ارشد بخونم
کار داشته باشم اصلا میشه ارشد نخوند وچسبید به کار .
من پارسال با همین دید که بچسبم به کار برا ارشد تلاشی نکردم. اصلا چرا ارشد بخونم
من حتی یه روز هم به خودم استراحت ندادم همه اش در گیرم
چ کار کنم