۰
subtitle
ارسال: #۱

ساختمان داده - دفعات تکرار
سلام،میشه در حساب تعداد دفعات اجرای عمل a کمک کنید
مشکلی که دارم اینه که نمیتونم تعداد دفعات اجرای حلقه بیرونی رو حساب کنم،این رو بدست آوردم
ولی مگه میشه
مشکلی که دارم اینه که نمیتونم تعداد دفعات اجرای حلقه بیرونی رو حساب کنم،این رو بدست آوردم
ولی مگه میشه
۲
ارسال: #۲

RE: ساختمان داده - دفعات تکرار
دفعه اول i با n مقداردهی میشه، بعد هم به طور متوالی تقسیم به ۲ میشه تا برسه به یک
میشه lg n
میتونی به جای n عدد هم بذاری و امتحان کنی
به ازا هر بار اجرای حلقه بیرونی هم، حلقه داخلی n بار اجرا میشه
پس تعداد حالات اجرای a میشه n lgn
شما فک کنم به جا تقسیم از منها استفاده میکنی، به همین خاطر میشه n/2
میشه lg n
میتونی به جای n عدد هم بذاری و امتحان کنی
به ازا هر بار اجرای حلقه بیرونی هم، حلقه داخلی n بار اجرا میشه
پس تعداد حالات اجرای a میشه n lgn
شما فک کنم به جا تقسیم از منها استفاده میکنی، به همین خاطر میشه n/2
۰
ارسال: #۳

(۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)×Bug× نوشته شده توسط: سلام،میشه در حساب تعداد دفعات اجرای عمل a کمک کنید
ولی مگه میشه
سلام دوست عزیز
من ایجوری تحلیل کردم:که حلقه i هر بار تقسیم بر ۲ میشه (تعداد دفعات lgn)و حلقه j با هر i ی n بار میره پس میشه( n. lgn)
۰
ارسال: #۴

ممنون از هر دو
پس باید بشه logn+1 چون با مثال اینطوری شد،درسته؟ به علاوه یک چطور استنباط میشه؟
چون این تقسیمات همینطور باید ادامه پیدا کنه تا به یک برسه،پس تعدادش درواقع میشه همون log در پایه ۲،و اگر تقسیم i ها بر ۳ و... بود،پایه لگاریتم هم ۳ و... بود،درسته؟
پس باید بشه logn+1 چون با مثال اینطوری شد،درسته؟ به علاوه یک چطور استنباط میشه؟
چون این تقسیمات همینطور باید ادامه پیدا کنه تا به یک برسه،پس تعدادش درواقع میشه همون log در پایه ۲،و اگر تقسیم i ها بر ۳ و... بود،پایه لگاریتم هم ۳ و... بود،درسته؟
ارسال: #۵

ارسال: #۶

(۰۲ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط:(24 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ)×Bug× نوشته شده توسط: چون این تقسیمات همینطور باید ادامه پیدا کنه تا به یک برسه،پس تعدادش درواقع میشه همون log در پایه ۲،و اگر تقسیم i ها بر ۳ و... بود،پایه لگاریتم هم ۳ و... بود،درسته؟[/size]در این جور مسائل ار مقدار پایه لگاریتم صرف نظر میکنیم و هم ارز در نظر میگیریم
ببخشید متوجه نشدم؟ منظورتون این است که اون یک آخر رو در نظر نمیگیریم؟
۰
۰
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close