بنظرم اینقدر سلبی برخورد کردن هم مناسب نیست.
برای شناخت یه نفر نیاز به دوستی نیست. چون وقتی میگیم دوستی بین دختر و پسر ذهن همه میره سراغ یه معنای خاص اون.
میشده در زمان دانشجویی اطلاعات خوبی از اون آقا بدست آورد. تو دانشگاه بهانه های زیادی برای باز کردن سر حرف و یا کسب اطلاعات وجود داره.
من نفهمیدم چطور ممکنه یه نفر را اطلاعاتی در موردش نداشته باشیم بعد اون را مطابق معیارهای خودمون بدونیم.( از پست خانم نغمه این را فهمیدم)
طبیعی است که پیشنهاد دوستی دادن به یک آقا بطور مستقیم تصویر مناسبی از اون خانم در ذهن ایجاد نمیکنه.
مطمئنا" علاقه واقعی از روی شناخت ایجاد میشه. ممکنه اون آقا شما را نشناسه وقتی شناخت علاقمند میشه.
علاقه واقعی با علاقه ظاهری که یه پسر دختر دوست دارند با هم وقت شون را بگذرونن و تعهد و برنامه ای هم برای آینده ندارند و هر آنممکنه هر کی بره پی یکی دیگه و اصلا" زمان و محدودیت نداره فرق میکنه.
ولی قبل از این ایجاد علاقمندی مشترک شناخت حداقل ها از نظر برابری و فاصله فکری ، ذهنی ،اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی خانواده ها مهم هست. اگه جمع جبری علایم خیلی منفیه نمیشه به شیوه های سیندرلا گونه رفت جلو.
ولی اگه همه چی متعارفه زمینه برای ایجاد علاقه خوبه ولی نه بطریقه پیشنهاد دوستی. مثلا" بحث و حرفهای متعارف تو جمع دانشجویی یا کاری یا اصلا" همینجوری.یا بیا ن نظرات. اگه کسی علاقمند ازدواج باشه شاید پیشنهاد بده. اینکه میگم شاید بخاطر اینه که خیلی از آقایون دوست دارند با فلان خانم همکلاسی ازدواج کنن ولی شرایط اقتصادی نمیذاره حتی فکرش را بکنن. ازدواج بار اقتصادی برای آقایان داره. حالا این مرحله پیشنهادش هست. یعنی اصلا" فوری از ذهن شون دور میکنن. چون اینقدر درصدش را پایین میدونن که میگن بذار کنف نشیم.
حتی خود خانم هم موافق باشه خانواده ها که الآن دخالتشون زیاده و ......
الآن سن ازدواج بالا رفته و کسانی که میخوان ازدواج کنن بطور متوسط بالای ۲۵ سال هستند. نگرش ها فرق کرده . شناخت ها بیشتر شده.سلایق و خرده فرهنگها که بعضی شان را بعضی خیلی می پسندند زیاد شده ...... ازدواج تو سن پایین یه محاسنی داره و یه معایبی. از محاسنش اینه که یه دگردیسی های فکری را طرفین با هم طی میکنن.
از طرفی دنیا هم کوچک شده و سلایق خیلی گشترده شده.
شرایط اقتصادی هم که جای خودش را داره و نمیذاره یک آقا حتی اگه بخواد هم به ازدواج فکر کنه.
از آقایان بعضیها که تمکن از جانب پدرشون هست و بعضیها که کلا" ازدواج میکنن بعد بفکر درآمدند که بگذریم ، بقیه بطور معمول ازدواج الویت سوم چهارمشون میشه.
تفاوت دید آقا و خانم فرق میکنه. حتی تو دوره های مختلف سنی هم فرق میکنه.
بد نیست تو این دوره زمونه بعضی شناخت های کلی را قبل از اقدام برای ازدواج پیدا کنیم. کتاب زیاد هست . کتابهای آقای قرچه داغی و بخصوص کتاب مردان مریخی زنان ونوسی خوبه.
آقایون خیلی کم اینجور کتابها را میخونن.
خانمها هم بعضی شون که میخونن در اولین برخوردها با هر آقایی دنبال علایم ذکر شده در کتاب میگردند که همه اش در مورد همه آقایون نیست.
خیلی حرف زدم . فقط نظرم بود. همین.
خوشبخت بشید.