(۰۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: اصلا اصلا اصلا نه تو شریف و نه تو تهران جو ارشد به اندازهی لیسانس قوی نیست.
منظورتون چیه؟
قاعدتا باید قوی تر باشه؟!
توضیح دادم در کامنت قبلی دیگه...
(۰۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ)RinoOo نوشته شده توسط: اینکه ارشد خیلی ضعیفتره رو من هم حس کردم من کارشناسی تهران بودم ارشد شریفم(علوم). سر کلاسای ارشد مهندسی هم نشستم بعد موضوع اینه که کلاس ارشدو اون ۲-۳تا دانشجوی کارشناسی که با موافقت استاد برداشتن میچرخونن. دقیقا دلیلشم اینه که اکثر دانشجوهای خوب اپلای کردن رفتن.
نکته ی بعدی که هست راجع به فرق شریف و تهران، همیشه فکر میکردم که شریف رنک اول تهران رنک دوم مگه چقد میتونه فرق داشته باشه ولی واقعا به اندازه زمین تا آسمون فرق دارن استاد ها اینجا خیلی به روز تر و پویا تر هستن و تک بعدی نیستن.(یعنی اگه تخصص ریاضی از کامپیوتر هم سرش میشه نه مثه استادای ما که شک دارم بیشتر از خاموش روشن کردن کامپیوتر بلد باشن)
نکته بعدی استاد راهنما (منظورم استاد راهنمای تز هستش) خب از اونجایی که کارشناسی اینجا نبودم الان دوتا درس دارم حداکثر سر کلاس دوتا استاد دیگه هم بشینم بازم نمی تونم استاد راهنمامو با اطمینان انتخاب کنم و کلی استرس گرفتم چون تمام دوستانی که ارشد گرفته بودن میگفتن استاد راهنماتو همون هفته اول انتخاب کن وگرنه پر میشن. مشکل اصلی اینه که هیشکی نمی تونه درست راهنماییت کنه هرکس زاویه دید خودشو داره، یکی سر کار میره استاد راهنمایی میخواد که ازش کار نکشه، یکی استاد راهنمای خوبو استادی معرفی میکنه که خوب نمره میده یکی میگه توصیه نامه مهمتره... و همه اینا با عث سردرگمی بیشتر میشه. کاشکی خودم ۳سال بزگتر از آینده میومدم خودمو راهنمایی میکردم.
اینو من از خیلیها شنیدم در مورد تفاوت علوم کامپیوتر تهران و شریف و واقعا هم همینجوریه به نظرم. ولی تو مهندسی اینجوری نیست واقعا و تفاوت اصلا اینقدر فاحش نیست. خیلی از بچههای ما که کارشناسی تهران بودن و ارشد رفتن شریف اینو میگن. شاید تو کارشناسی فاحش بوده باشه ولی اقلا تو ارشد اینجوری نیست.
(۰۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: اینجور که دوستان میگن و بحثایی که میشه آدم دو به شک میشه که اصلا ارزش داره آدم خودشو بکشه تا ارشد یه جای خوب قبول شه یا نه
نه خب! اشتباه نکنید! ما داریم در مقایسهی لیسانس و ارشد یه دانشگاه میگیم. اگر نه قطعا خیلی تفاوت هست بین ارشد شریف یا تهران یا امیرکبیر با دانشگاههای دولتی شهرستانهای کوچک.