(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: [quote='anaa' pid='386012' dateline='1443350907']
ولی توهمون تبلیغشون که نمیتونن دروغ بگن درواقع واقعیت هاروبازگومیکنن من نمیدونم حساسیتتون به مدرسان یاهرموسسه دیگه ای براچیه ....
چرا نمی تونن دروغ بگن؟
تبلیغات همراه با مبالغه است.
اینکه یه نفر داره سوال می پرسه می خواد کسی که قبلا استفاده کرده راهنماییش کنه نه کسی که داره اونجا کار می کنه بیاد و بخاطر فروش بیشتر ۱۰۰ تا اکانت درست کنه و خودش رو جای پشت کنکوری ها جا بزنه و اطلاعات بده.
این کار فریبه دوست عزیز. کسی که میاد خودشو جای کسی دیگه معرفی می کنه و ۱۰۰۰ تا هویت مجازی برای خودش درست می کنه برای پول خودش برای خودش برای سود خودش شما اسمش رو چی می زارید؟ این کمک به همنوعه؟
یک ضرب المثل هم هست میگه مشک آن است که خود...
چرا دوست عزیز تبلیغات تاثیر داره. درست انسان عقل داره ولی تبلیغات هم بی تاثیر نیست. این همه شرکت های بزرگ هزینه های زیادی برای تبلیغات می کنند یعنی بی تاثیره؟
در ضمن اگر بی تاثیره چرا پس تبلیغ می کنید؟ تبلیغ نکنید درست نیست.
دیگه این چند تا موسسه رو بچه ها خوب می شناسن. اگرم کسی سوالی می پرسه می خواد از کسانی که سالای قبل استفاده کردن نظرشون رو بپرسه تا به نتیجه ی جامعی برسه.
دیگه حرفی ندارم با کسانی که n تا اکانت می سازند و با اکانت دیگه میان از اکانت قبلی دفاع می کنن.
موفق باشید.
من نه ازکسی دفاع میکنم ونه ازکسی بدمیگم ولی شنیدم که میگن آدم هاوقتی نمیتونن به کسی یاچیزی برسن سعی درخراب کردن وبدجلوه دادن آن شخص یا هرچیزی که موردنظرباشه رودارند!
حالااین شده قضییه بچه های اینجا!مگه حرف منوتاییدنکردین که آدمی عقل داره بله کسی که عقل داره همه ی گفته هاواطلاعات رومیذاره کنارهم وسپس بوسیله عقل وقدرت انتخاب چیزی که موردپسندهست روانتخاب میکنه این بحث هایی هم که ماالان داریم میکنیم بحث یکی دوروزنیست خیلی وقته این صحبت هاتوبازارهست چون خیلی وقته قدرت تودستای کسی هست که بحث هاراجبش شکل میگیره من به شماحق میدم چون هرکسی دیگه هم باشه دوس داره صاحب این قدرت باشه!ولی خب...
راجبه اینکه میگین تبلیغات ودروغ گفتن..
بالاخره حرف دروغ تا یه جابیشترنمیتونه پیش بره اگه دروغ باشه یه جادست دروغگورومیشه!یه نفرمیره برمیگرده میگه دروغه دومین نفرمیره برمیگرده میگه دروغه تاهزاران نفرکه دیگه به دنبال این دروغ نمیرن که! والاماازوقتی وارداین بحث هاشدیم ویادداریم موسسه Xبعنوان برندبازارداره فعالیت میکنه!
من برای تک تک این عزیزان آرزودارم روزی بتونن ماننددیگرعزیزان موفق وتلاشگربه فعالیت بپردازند.
شمابیاباسندومدرک بگواین جامعه آماری دروغه چراکسی باورنکنه!
چطوراینجاازهمه چی صحبت بعمل میادبیاهمینجا توهمین سایتم بگو نمیخوادخیلی فکرکنی که اگه دروغ بودکجابگم که همه بفهمن شماکه ماشاالله راههای زیادی بلدین واسه خراب کردن بقیه..
درضمن دررابطه بارتبه های تک رقمی شمامیتونیدبریدتوچندتاازدانشگاههای معتبرکه بچه های همین موسسه بودن ورتبه شدن بپرسین تامتوجه صحت ماجرابشید!
مدرسان دیگه نمیتونه به دانشگاهم پول بده بگه ایناروبعنوان دانشجوبپذیراونجادیگه خودتون متوجه راست ودروغ ماجرامیشید.