چیزی که تو خرید کتاب بانک سوال باید واستون مهم باشه، میزان حوصله طراح سوال برای دادن یه جواب قانع کننده و کامل به سوال هاست !
پارسه از این حیث خیلی خوب عمل کرده و اصلا ندیدم هیچ سوالیو از سر باز کنی جواب بده ! شده چنتا از سوالایی که اصن نمونه شو ندیده بودم و نمیدونستم چطوری باید حل کنم، با جواب پارسه یاد گرفتم !
برعکسش کتاب مدرسان، که فک میکنم صرفا اسم استاد رو کتاب خورده و کار اصلی مال چنتا از دانشجوهاشون باشه ! هر سوالی که یه کم پیچش داشته رو این طوری جواب داده : "صورت سوال + گزینه جواب" !!
سنجش نداشتم ولی پیشنهاد میکنم کلا سراغ سنجش نرید !! از آزمونای بیخود پارسالش معلومه که کلا روند تخیلی ای رو در پیش گرفتن ! کار سمت دولتی شدن بره این مسائل (سمبل کردن) طبیعی میشه !...
پیشنهاد من اینه که شما یه کتابی که سوال های هر سال رو جداگونه داشته باشه تهیه کنید (مثل مدرسان) و در کنارش بانک تست پارسه رو هم تهیه کنین ! مدرسان و پارسه مکمل های خوبی هستن در کنار همدیگه چون احتمال داره پارسه بعضی از تست ها رو نداشته باشه تو خودش.
---------------------------------------------------
یه نکته دیگه ای رو هم عرض کنم خدمت دوستان که به نظر من بهتره بانک تست رو بذارین واسه ماه های آخر. از الان برین سراغ سوال های تالیفی کتاب هایی که تهیه کردین و روی مفاهیم تمرکز کنین! ما که اینجوری جواب گرفتیم