زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۵۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام. ظاهرا بخشنامه اومده همه ورودی های جدید ارشد (و شاید هم کلیه مقاطع من اطلاع ندارم) باید وقت بگیرن برن کلینیک و کارت سلامت بگیرن. کسی رفته؟ دقیقا چیکار میکنن؟
کلینیک که نمیخواد برید. همون محیط دانشگاه چنین امکانی رو فراهم میکنه. البته نمیدونم شاید طوری که شما میگید دانشگاه هایی باشه که چنین نباشه ولی هم واسه کارشناسی و هم ارشدم خود دانشگاه محیطشو داشت
چیز خاصی نیست. یه فرم پر میکنید که اطلاعات خودتون و بیماری های خاص احتمالی خونواده رو توش وارد میکنید، قد و وزن میگیرن و یه بینایی سنجی معمولی از همونا که یه چشتو ببند این شکله چپه یا راست و فلان. یه چوب بستنی میذارن دهن تو یه حرکت دورانی سریع دندونا رو چک میکنن و نهایتا همینا رو میبرید میدید به (مثلا) دکتر فشار خون میگیره و براساس اطلاعاتی که تو فرم وارد کردی و نتایج مراحلی که تا اونجا گذروندی ممکنه توصیه هایی داشته باشه. البته مراحل ممکنه جابجا باشه، من همینجوری یه ترتیبی گفتم
برای کارشناسی یادمه خون هم میگرفتن و گروه خونی مشخص میکردن ولی واسه ارشد نه.
کلیه مقاطع میومدن واسه تست بهداشت
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب
باشد اندر پرده ، بازیهای پنهان غم مخور
-------------------------------------------------
۹۹ درصد از مواردی که نگرانشان هستید هرگز اتفاق نخواهند افتاد.
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۹۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۵۱۸ رتبه: ۳۴۳
کارت سلامت - کارت بهداشت (بامبولی جدید!؟)
قند خون
فشار
قد
وزن
بینایی
دندون
چیزی نیست نگران نباشید اتفاقی نمیفته دیگه فکر نمیکنم کسی ضعیف تر از من باشه )
با این دو تا تست هم که قرار نیست بیماری های خاص کسی رو تشخیص بدن
فقط یه تشکیل پرونده سادست
خلبان که قرار نیست بشیم
بیدلی، در همه احوال، خدا با او بود
او نمیدیدش و از دور "خدایا" میکرد