(۰۹ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ)SHAYAN3Y نوشته شده توسط: با سلام گوشی من رو تو پارک لاله گم شد بعد از ردیابی جواب ردیابی جالب بود که ادرس دزد تپه ی هشرتی بود بعد از نامه به اگاهی و کلانتری که ادرس اشتباه بوده حالا از طریق کد ملی رفتیم دزدو گرفتیم حالا دورمون زده و میگه کار من نبوده من من کارت ملی ام را در روز برفی گم کردم حالا ماباید چیکار کنیم ایا پیدا میشه یا نه باتشکر
همانطور که در پستهای قبلی گفته شده معمولا" گوشی دزدی پیدا نمیشه.
دزد گوشی بخوبی میدونه که گوشی را بلافاصله بعد از دزدیدن خاموش کنه و سیم کارتش را در بیاره بندازه دور. مگه اینکه گوشی داغون باشه و طرف طرفای غروب گوش را بدزده و تا صبح باهاش حرف بزنه.
بعد از اینکه از سیم کارت خلاصش کرد اگه گوشی ارزش فروختن داشته باشه بلافاصله خودش یا می بره زیر زمین علاء الدین شماره های سریال و مشخصاتش را عوض میکنه. اگه گوشی خیلی بیست باشه و نشه با نرم افزارهای موجود همچین کاری کرد طرف یا گوشی را فوری میفروشه یا دو سه ماه میذاردش کنار تا ردگیری و همه چی تمام بشه . بعد میره میفروشه.
من دو بار و برادر و خواهرم هر کدوم دو بار گوشی شون را دزدیدن. حتی یه بار برادرم یه لحظه بعد دزدیده شدن گوشی متوجه میشه و میره یقه دزد را میگیره ولی همچین گوشی را رد میکنه به یکی دیگه که تو خیابون مردم جمع میشن میگردنش ولی گوشی پیدا نمیشه. گوشی آیفون داشت و اونموقع ۱۵۰۰ می ارزید.
من خودم بلافاصله بعد دزدین به گوشیم که هنوز روشن بو پیامک زدم که خودم ازت میخرمش . چون اطلاعاتش از گوشی بیشتر برام می ارزید. ولی پیامک رو خوند بعدش خاموش کرد و سیم کارت را انداخت دور.
اینه که احتمال زیاد اینکه میگه کارت ملی ام را گم کرده ام راست میگه. با احتمال خیلی کم اگه دروغ هم بگه شما نمیتونی ثابت کنی که اون دزدیده. شایدم فقط گوشی دزدی را از دزد واقعی خیلی ارزون خریده.
نمیخوام نا امیدت کنم ولی گوشی وقتی میره دیگه میره.
ای کاش همه ملت دست به دست هم میدادن و گوشی دست دوم نمیخریدن. چون ۹۰ درصدشون دزدین. اگه بازار فروشش تعطیل بشه دزدیش هم کمتر میشه.