کارت سلامت - کارت بهداشت - نسخهی قابل چاپ |
کارت سلامت - کارت بهداشت - skytower_19 - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ
سلام. ظاهرا بخشنامه اومده همه ورودی های جدید ارشد (و شاید هم کلیه مقاطع من اطلاع ندارم) باید وقت بگیرن برن کلینیک و کارت سلامت بگیرن. کسی رفته؟ دقیقا چیکار میکنن؟ |
RE: کارت سلامت - کارت بهداشت (بامبولی جدید!؟) - dr.a_AI - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ
کلینیک که نمیخواد برید. همون محیط دانشگاه چنین امکانی رو فراهم میکنه. البته نمیدونم شاید طوری که شما میگید دانشگاه هایی باشه که چنین نباشه ولی هم واسه کارشناسی و هم ارشدم خود دانشگاه محیطشو داشت چیز خاصی نیست. یه فرم پر میکنید که اطلاعات خودتون و بیماری های خاص احتمالی خونواده رو توش وارد میکنید، قد و وزن میگیرن و یه بینایی سنجی معمولی از همونا که یه چشتو ببند این شکله چپه یا راست و فلان. یه چوب بستنی میذارن دهن تو یه حرکت دورانی سریع دندونا رو چک میکنن و نهایتا همینا رو میبرید میدید به (مثلا) دکتر فشار خون میگیره و براساس اطلاعاتی که تو فرم وارد کردی و نتایج مراحلی که تا اونجا گذروندی ممکنه توصیه هایی داشته باشه. البته مراحل ممکنه جابجا باشه، من همینجوری یه ترتیبی گفتم برای کارشناسی یادمه خون هم میگرفتن و گروه خونی مشخص میکردن ولی واسه ارشد نه. کلیه مقاطع میومدن واسه تست بهداشت |
کارت سلامت - کارت بهداشت (بامبولی جدید!؟) - skytower_19 - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ب.ظ
حالا اومدیم و طرف تشخیص داد دندون و فشار و فلان و چنان میزون نیست. اینطوری از فردا باید بیفتیم دنبال اثبات اینکه درسته. |
کارت سلامت - کارت بهداشت (بامبولی جدید!؟) - Amoojan - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ب.ظ
چقدر سخت میگیرین بابا... همش فرمالیته هست... دوستان توجه کنید که اینجا ایرانه! |
کارت سلامت - کارت بهداشت (بامبولی جدید!؟) - matt2007 - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
قند خون فشار قد وزن بینایی دندون چیزی نیست نگران نباشید اتفاقی نمیفته دیگه فکر نمیکنم کسی ضعیف تر از من باشه ) با این دو تا تست هم که قرار نیست بیماری های خاص کسی رو تشخیص بدن فقط یه تشکیل پرونده سادست خلبان که قرار نیست بشیم |
کارت سلامت - کارت بهداشت (بامبولی جدید!؟) - skytower_19 - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ
انشاالله که همینطور باشه. |
کارت سلامت - کارت بهداشت - skytower_19 - 09 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
کسی نرفته؟ |
کارت سلامت - کارت بهداشت - skytower_19 - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ
خودم رفتم. کاملا فرمالیته بود. کلا ۱۰ دقیقه طول کشید. |