sixsixsix dateli
=================
برخلاف طراحان ما که وجدان اگر داریم باید اعتراض کنیم این طراح تنبل نا محترم مهندسی نرم افزار سال قبل هم هر چی سوال بود از طراحی و ساخت یافته داده بود به خودش زحمت برگ زدن نمیده
حتی زحمت نداده کلید درست پیدا کنه سوال ۵۰ کلیدش غلطه جوابش میشد همون متمرکز دمکراتیک برید چک کنید
ساختمان الگوریتم هم سال قبل همینجوری بدون تنوع سوال اما اسون بود... انگار این دو درس ازمون فصل پویا ومرتب سازی فقط بود
خواهشا حرف دلتونو بزنید ما هر کتابی بین۳۰۰تا۵۰۰ صفحه باید بخونم اونوقت ۶ سوال اونم اقایون تنبل مفت خور بیان همه سوالات رو از دو فصل مطرح کنن؟
وظیفه ماست اعتراض کنیم و صدامون برسونیم بهشون من که فردا از خجالتشون در میام به هر نحو ممکن
من طراحان درسهای داده الگوریتم شبکه نرم و هوش رو بخدا واگذار میکنم انشاله خیر نبینن شما رو نمیدونم
[hr' نوشته شده توسط: بچه ها صحت داره ازمون افتاد دوباره بهمن؟
واقعا اطلاع رسانی تو نظر سنجی بزنید افتضاح
این طراحان خییر ندیده واسه هر سوال حداقل ۵۰۰هزار تومن پول میگیرن اونوقت این سواله؟
دوست عزیز دو سال پیش کنکور دادم
متاسفانه برای خیلی از سوال ها اعتراض کردیم
اما سنجش اصلا نمیخونتش، اینو اون دنیا گردن میگیرم که اعتراض های ما رو اصلا نمیخونن
فقط اگه اساتید شریف در مورد سوال مستقیما به سنجش نامه بدند اون موقع شاید عوض کنه
در مورد سوال ۵۰ هم توی مدرسان خیلی واضح این توضیح رو داده، هم تو متن درسنامه و هم توی تستهای تالیفی عینا همین تست رو آورده، حتی بدون تغییر، توی کانال آیتی۹۵ این سوال بحث شد، اگه شما مدرک دیگه ای دارید رو کنید چون هیچکس بی مدرک هیچ چیزی رو قبول نمیکنه
در ضمن اینکه میگید از یه جا زیاد تست دادن و از یه جا اصلا، یا شاید از فرضا ۲۰ تا فصل یه درس ، فقط از یه فصلش تست دادن، فکر نمیکنم برای اونا اصلا قانع کننده باشه، اصلا به این اعتراض جواب نمیدن، حتی اگه حضوری باشه، که فکر نکنم کسی دیگه حوصله ای برای اعتراض حضوری داشته باشه
[/quote]
=====================
یکبار دبگه برو با دقت متن درسنامه رو بخون من ترجمه پرسمن درکنار پارسه خوندم البته که مدرسانم دارم ولی جالب نبود ،حرف شما درسته اما انتهای خط اولش گفته توی همون مدرسان، هم ساختاری کنترل شده و توانایی بروز خلاقیت
این دقیقا مزایای روش کنترل شده غیر متمرکز هم هست حرف شما هم کاملا درسته
این سوال صد در صد باید دو کلیدی بشه هم ۲ و هم ۴ درسته
البته بحث من این من وامثال من باید اعتراض بزنیم اینقدر ظلم نشه فزض من تصادفی همین فصل رو از مدرسان فقط خونده بودم ۴سوال اومد همه رو میزدم اما یکی تمام کتابم میخوند این رو نمیخوند یه سوال میزد...
دیگه خودتون ماشاله اینکاره هستین و میدونین سوالا هوش ساختمان الگوریتم شبکه چقدر افتضاح بود.............
حرف من این بود کسی که بسیار عالی میخوند مثل شما جدا اما ۹۰٪ افرادی که مطالعه داشتن با کسی که زیاد نداشته بخاطر عدم تنوع سوالات تفاوتی نداشتن چون طراحان به خودشون زحمت طراحی وبرگ زدن ندادن