(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ)axarsu نوشته شده توسط: با توجه به تجزیه تحلیل هایی که خودم انجام دادم و صحبتهایی که با اساتید داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدیم که سوالات زیر قطعاً غلط هستند. هرچند در مورد چند سوال دیگه هم مشکوک هستم. ولی در این موارد هیچ شکی در غلط بودن یا ابهام داشتن سوالات نداریم. (البته در مورد سوالات تخصصی هوش و معماری نظری ندارم و فقط نرم افزار رو بررسی کردیم)
۴۷ - گزینه صحیح وجود نداره (درستش میشه Big Omega و Little o که در گزینه ها نیست)
۶۹ - در صورت سوال زمان برحسب میلی ثانیه داده شده ولی پاسخ برحسب نانوثانیه خواسته شده که قطعاً چنین چیزی ممکن نیست
۷۳- گزینه صحیح وجود نداره، ضمن اینکه سوال هم ابهام داره (با تاکید صریح دکتر حقیقت)
۱۱۷- در صورت سوال ذکر نشده که زیر دنباله باید متوالی باشه یا میتونه متوالی نباشه. اگر فرض بشه که زیردنباله باید متوالی باشه گزینه ۴ درسته و در غیر این صورت گزینه ۲ درسته (سنجش گزینه ۲ رو اعلام کرده، ولی خیلی ها مثل من با فرض متوالی بودن جواب دادن یا به خاطر شکی که در ابهام این سوال داشتند اصلاً جواب ندادند.). پس به دلیل ندادن فرض مسئله سوال باید حذف بشه
با توجه به صحبتهایی که با اساتید داشتم این سوالات قطعاً غلط هستند و باید در این رابطه اعتراض کنیم
البته چند مورد دیگه هم هست که خیلی با اتفاق نظر در موردشون نظر داده نشد. (مثل سوال ۶۳ و ۶۴ و ۷۰ و ۷۲)
ولی در مورد سوال ۱۰۶ باید بگم که متاسفانه پاسخ سنجش کاملاً درست بوده ولی بیشتر دوستان مثل من در این سوال فریب خوردند
با سلام
اینو بالای کلید های اعلامی نوشته
به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ می رساند، کلید اولیه سوالات بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است. این کلید اولیه غیر قابل استناد است پس از دریافت نظرات داوطلبان
و صاحب نظران کلید نهایی سوالات تهیه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج خواهد شد. در صورت تمایل می توانید حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۱۲ با مراجعه به سایت سازمان سنجش
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
از طریق سیستم ارسال و درخواست نسبت به تکمیل فرمی که برای دریافت این نظرات آماده گردیده است اقدام نمایید. لازم به ذکر است نظرات داوطلبان فقط از طریق اینترنت دریافت خواهد شد و به موارد ارسالی از طریق دیگر رسیدگی نخواهد شد.
بهتره تمام مستنداتون رو بفرستین
امیدوارم حذف چند سوال بتونه به همه کمک کنه...چون از قرار مشخص نمیخوان حذف کنن...میخوان با کلید نهایی امتیاز که کار درستی نخواهد بود.خیلیها چون سوالو نفهمیدن یا گزینه درست رو پیدا نکردن جواب ندادن. اما سنجش میخواد فقط اونایی که اون سوال رو پررنگ کردن مورد عنایت قرار بده....که این کار دقیقا یعنی اینکه به کسانی که ی چیزو غلط و با اطمینان غلط زدن و حل کردن امتیاز بدن...خیلی جالبه!!!!!