(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۳۴ ب.ظ)samsung نوشته شده توسط: (21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۱۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط: (21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷ ب.ظ)samsung نوشته شده توسط: (21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط: (21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۲۹ ب.ظ)samsung نوشته شده توسط: آخه چجوری پیدا کردید اینو؟
به پستی که معرفی کردم،مراجعه کنید،لینکو اونجا گذاشتم.
خب اونا از قبل گذاشتن رو سایت،فقط لینک آدرس کلیدارو نذاشتن تا فردا بذارن.
در ضمن تو اون صفحه ای که کد رشته رو وارد می کنید،نوشته ۹۴، ولی کلیداش مال سال ۹۵ند!
دوستان من سواله ۲و۶۴و۷۳ رو مطمئنم درست زدم ولی طبق کلید اشتباهن...به نظرم زیاد رو این کلید حساب نکنید...
اگه رشتتون کامپیوتره،۶۴ درسته دیگه.۶۴ گزینه ۴ هستش.چون ضرب بوث واسه اعداد علامت دار هستش،ولی اینجا گفته اعداد بی علامت هستند!پس باید یه ۰ قبل اعداد اضافه کنید.که اونوقت در ضرب بوث ۶ تا جمع انجام میشه!یعنی جواب میشه ۲۰ و ۶!
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: اکه این کلید معتبر بود قبل از اینا سایت های دیکه میزاشتن.فقط برای ترسمون کذاشتن
باشه،شما نگا نکنید.اومدیم خوبی کنیم،این شد.
در ضمن برید سایت سنجش.تو قسمت کارشناسی ارشد،کلید اولیه ۹۴ رو بزنید.بعدش اون بالا،آدرسشو بجای ۹۴۱۱، بزنید ۹۵۲ ...اونوقت میره به صفحه کلیدهایی که قراره فردا بزارن
مرسی بابت تهمتی که بم زدید!
دوسته من چرا ناراحت میشی؟
اینکه گفتم زیاد روش حساب نکنید برای این بود که روحیه ی خود بچه ها خراب نشه...
الان خود دکتر حقیقت هم گفت سواله ۷۳ اشتباست...
در مورد سواله ۶۴ هم بستگی داره کدومو ضرب کننده بگیریم اگر اولیو ضرب کننده بگیریم جواب گزینه ۲ میشه و اگر دومیو ضرب کننده بگیریم جواب گزینه ۳ میشه و در هر صورت گزینه ۴ جواب نیست...
نه از شما ناراحت نشدم.از اون دوستمون ناراحت شدم که اومدن گفت کلاهبرداری کردی و از این حرفا.
نه ۶۴ همون گزینه ۴ درسته.البته من خودم ۳ رو زدم.ولی بعدش فهمیدم اشتباه کردم.دلیلشم اینه که ضرب بوث واسه اعداد علامت دار هستش،اینو که قبول دارید؟
خب تو صورت سوال خودش گفته که این اعداد بی علامتند!در حالیکه ضرب بوث واسه اعداد باعلامت هستش!اینم که قبول دارید.
خب برای اینکه این عدد بی علامت رو علامت دار کنید،باید قبلش یه ۰ بذارید،که مثبت بشه.
اونوقت اگه تعداد ۰۱ های عدد دوم رو بشمارید،۶ تاهستند.یعنی ۶ تاجمع.
ولی بخدا خودم ۲۰ و ۵ رو زدم.ولی خب اشتباهه.
پ ن:بعد اینکه من رو سایت مانشت گذاشتم،الآن چون همه کلیدارو دیدن،حتی تو کانال تلگرامی دکتر یوسفی و کانال تلگرامی که بچه های کامپیوتری هم عضوشن دیگه این لینک رو گذاشتن.