(۳۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: (30 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ)flower1 نوشته شده توسط: (30 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: سلام
من یه سوال خیلی کوچیک دارم که دیگه همینجا میپرسم.
واسه نخ تو سیستم عامل وضعیت هایی که داریم چیا هستن؟ حالت suspend واسش هست یا نه؟
سلام
حالات برای نخ مثل فرایند است به جز تعلیق؛ چون تعلیق برای فرایند است و برای نخ معنی ندارد.
عذر میخوام ولی تو کتاب پارسه که مال من چاپ ۹۱ هست البته، تو صفحه ۱۰۵ مربوط به پیاده سازی نخ، این جمله هست: " به شمارنده برنامه نیاز داریم چون نخ ها هم مانند فرایندها میتوانند معلق شده و دوباره آغاز شوند و ..."
سلام
اولا کاشکی در تاپیک جداگانه ای این موضوع را می نوشتید، مخصوصا اگر مثل الان، موضوع ادامه پیدا کنه، نظم تاپیک برقرار نمی شود.
من سیستم عامل پارسه را مطالعه نمی کنم، البته نه اینکه بد باشه ولی من از روی منابع دیگری، سیستم عامل را مطالعه می کنم.
البته این کتاب را از قبل داشتم و صفحه ۱۰۵ را نگاه کردم و همانطوری که فرمودید، در کتاب کلمه تعلیق را برای نخ به کار برده که به نظر من اشتباه است.
البته اگر دقت کنید در یک خط پایین تر نوشته شده: " بالاخره نخ ها هم مانند فرایندها، دارای سه وضعیت در حال اجرا، آماده و بلوکه شده هستند."
همانطور که ملاحظه می کنید، صحبتی از تعلیق نشده است.
از زاویه ای دیگر می شود گفت، یک نخ را می شود معلق کرد، اما نه به صورت جداگانه، بلکه همه نخ های دیگر فرایند هم، معلق می شوند و عملا فرایند معلق می شود.
این تصویر که قرار دادم را هم ببینید.