(۲۵ آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)neghab01 نوشته شده توسط:
خواهشان کسی که مدرسان ثبت نام کرده پیام خصوصی بده
من توی خوندن منابع مشکل دارم متاسفانه.مثلا برای نظریه شده ۱۵ تا برگه.
کسی هست با من هماهنگ کنه؟؟؟ قول میدم ضرر نکنه
مثلا منابع پارسه حداقلش شده یک فصل، اما این که چرا مدرسان این کارو کرده راستش جای سواله برام.
مثلا برای آمار هم یه جورایی خیلی کم از منابع رو در نظر گرفته
ارشد مثل سراسری نیست ، برنامه کاملا دقیق باشه ، شما یه مبحث که تعیین کرده ، اگه میشه ۱۵ صفحه ، همون یه فصل رو بخونید ، جای دور نمیره که
اینجری آرامش بیشتری خواهین داشت علاوه براینکه تو آزمون های بعدی تکرار بیشتری خواهین داشت.
خود سنجش نصف مباحثی که تعیین کرده بود سوال نداده بود ازش .
همشون اینطورین
(۲۵ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: (25 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ)melika kd نوشته شده توسط: سلام
دو تا سوال داشتم
۱-برای ریاضی مهندسی من جزوه دست نویس استاد کریمی رو دارم کافیه یا بازم نیازه کتابی دیگه براش تهیه کنم ؟
اگه نیازه چی بگیرم ؟
۲-یه ازمون سنجش رو نگاه کردم دیدم بالای سوالا نوشته سوالات تخصصی رشته معماری یا تخصصی رشته هوش ....میخوام بدونم کنکور هم اینطور سوالات رو جدا کرده ؟اخه من سال اولیه که میخوام کنکور ارشد بدم
ممنون
اینکه این جزوه برای شما کافیه رو خودتون باید تشخیص بدید
بله کنکور دو دفترچه هست که یک دفترچه شامل زبان ریاضی و تخصصی مشترک هست
دفترچه دوم شامل دروس تخصصی گرایش های نرم افزار(کامپایلر الگوریتم زبان های برنامه سازی و پایگاه) هوش(الگوریتم و مدار و هوش مصنوعی) و معماری(......) هست که داوطلب با توجه به گرایشی که میخواد امتحان بده به سوالات او گرایش پاسخ میده
سنجش هردو دفترچه رو از همون دیقه ی اول با هم گذاشته بود کنار صندلی، کنکور اصلی هم اینطوریه ؟ یا جدا جدا میدن بهمون؟
یعنی اول دفترچه اول ، بعد که زمانش تموم شد ، میگیرن ، دفترچه دوم رو میدن؟