(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: (16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ق.ظ)reza.bsh نوشته شده توسط: آرزوی موفقیت واست دارم
ولی فقط فردا نماز و قرآن و دعا؟؟!
فکر کنم تو این ۲ روز ترافیک عبادات به شدت زیاد شده.
اگه کنکور نبود سر خدا خلوت تر میشد.
ممنون
همینطور شما.
از کجا فهمیدید که فقط امروز نماز و قرآن و دعا؟
در مورد ورزش و مدیتیشنی که گفتم هم چرا انقدر حساس نشدید و فقط به دعا و قرآن حساسیت نشون دادید؟:دی
،
بقیه رو نمیدونم برای چی عبادت میکنند که ترافیک دعا تو این روز انقدر زیاد میشه و سر خدا شلوغ میشه
ولی من آدم شدیدا مضطربی هستم کلا. کاری هم ندارم دلیلم درسته یا نه ولی آرامش میده بهم این کار و استرسم رو کم میکنه
چون چیزی رو هم به زور از خدا نمیخوام خیالم راحته که خدا بهترین ها رو نصیبم میکنه که ممکنه این بهترین شاید قبول نشدنم باشه. (سال پیش هم رتبه ای که میخواستمو نیاوردم اما یک قطره اشک هم نریختم واسش چون کاملا به خدا اعتماد دارم.) چه تو روزای عادی و چه تو روزای حساسی مثل امروز و فردا دعا قرآن و نماز هیجانات منو کنترل میکنه و قلبم رو آروم میکنه و فکرم متمرکز میشه. مراقبه و ذن هم همینطور. همین نتیجه برای من کافیه.
منو ببخش قصد جسارت نداشتم.
قصدم شوخی بود.
چقدر خوب که با یاد خدا آرامش میگیرید.
از خدا برای شما آرزوی موفقیت دارم.
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ)ariyayi نوشته شده توسط: دوستان یه سوال معماری که درباره مجموعه انجمنی ۸ راه بود، اطلاعات سوال ناقص نبود؟ چطور میشه فقط با دونستن حجم حافظه اصلی و حجم حافظه نهان و مشخص بود سایز set که هشت بود، اندازه بیت tag رو تشخیص داد؟ در صورتی که اندازه هر بلاک داده نشده؟
آره درسته.
من اندازه بلاکو ۱کلمه در نظر گرفتم.