زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۴۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sara94 نوشته شده توسط: سلام دوستان
در زمینه شبکه های حسگر چه موضوعاتی را برای سمینار و پایان نامه پیشنهاد میدید؟؟؟؟؟
روشهای انتشار اطلاعات جای کار داره؟
سلام
موضوعی که الان خیلی داره در موردش کار می شه و مقالات زیادی هم روش دادن و دارن می دن، شبکه ی حسگر مراقبت از سلامت هست...
سورنا یکی از سرداران بزرگ و نامدار تاریخ ایران در زمان اشکانیان است که سپاه ایران را در نخستین جنگ با رومیان فرماندهی کرد و رومیها را که تا آن زمان در همه جا پیروز بودند، برای اولین بار با شکستی سخت و تاریخی روبرو کرد.
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:
(10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sara94 نوشته شده توسط: سلام دوستان
در زمینه شبکه های حسگر چه موضوعاتی را برای سمینار و پایان نامه پیشنهاد میدید؟؟؟؟؟
روشهای انتشار اطلاعات جای کار داره؟
سلام
موضوعی که الان خیلی داره در موردش کار می شه و مقالات زیادی هم روش دادن و دارن می دن، شبکه ی حسگر مراقبت از سلامت هست...
خواهش می کنم...
موضوعش در مورد قرار دادن یه سری حسگر به شیوه های مختلف (مثلا در لباس) در بدن افراده به طوریکه این حسگرها اطلاعات مختلف یه فرد رو مثل فشار خون و قند و ضربان قلب و ... را به یه مرکز پردازش می فرستن تا در مورد وضعیت سلامتی یه فرد تصمیم گیری بشه و مثلا اگه فرد بیمار شده بود تشخیص داده بشه و بهش کمک بشه....
خود این مباحث کلی چالش داره که گوگل الان به شدت داره رو این موضوع کار می کنه....
یه سرچه کوچیک بکنید کلی سروی در مورد این موضوع هست....
سورنا یکی از سرداران بزرگ و نامدار تاریخ ایران در زمان اشکانیان است که سپاه ایران را در نخستین جنگ با رومیان فرماندهی کرد و رومیها را که تا آن زمان در همه جا پیروز بودند، برای اولین بار با شکستی سخت و تاریخی روبرو کرد.
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: خواهش می کنم...
موضوعش در مورد قرار دادن یه سری حسگر به شیوه های مختلف (مثلا در لباس) در بدن افراده به طوریکه این حسگرها اطلاعات مختلف یه فرد رو مثل فشار خون و قند و ضربان قلب و ... را به یه مرکز پردازش می فرستن تا در مورد وضعیت سلامتی یه فرد تصمیم گیری بشه و مثلا اگه فرد بیمار شده بود تشخیص داده بشه و بهش کمک بشه....
خود این مباحث کلی چالش داره که گوگل الان به شدت داره رو این موضوع کار می کنه....
یه سرچه کوچیک بکنید کلی سروی در مورد این موضوع هست....
(۱۳ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ)amoremio نوشته شده توسط: سلام
دوستان در رابطه با NOC چه موضوعاتی را برای پایان نامه پیشنهاد میدید؟
با تشکر
منظورتون Network operations center هست ؟ اگر منظورتون همینه که با شرکت هایی مثل رسپینا و شرکت های ISP در ارتباط باشید، برای مطرح کردن خودشون هم که شده اطلاعات خوبی در اختیارتون میزارن، رسپینا بهتره کادر بروزتری داره
(13 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ)amoremio نوشته شده توسط: سلام
دوستان در رابطه با NOC چه موضوعاتی را برای پایان نامه پیشنهاد میدید؟
با تشکر
منظورتون Network operations center هست ؟ اگر منظورتون همینه که با شرکت هایی مثل رسپینا و شرکت های ISP در ارتباط باشید، برای مطرح کردن خودشون هم که شده اطلاعات خوبی در اختیارتون میزارن، رسپینا بهتره کادر بروزتری داره
سلام
من میخوام در زمینه امنیت شبکه های حسگر بیسیم کار کنم یا بهبود انرژی در حسگر بیسیم ، کسی هست در این زمینه ها برای جزئی تر شدن موضوع بهم کمک کنه؟ چون خیلی گسترده هستند. ممنون