موضوع پایان نامه - نسخهی قابل چاپ |
موضوع پایان نامه - sara94 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام دوستان در زمینه شبکه های حسگر چه موضوعاتی را برای سمینار و پایان نامه پیشنهاد میدید؟؟؟؟؟ روشهای انتشار اطلاعات جای کار داره؟ |
RE: موضوع پایان نامه - saeed313 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sara94 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام موضوعی که الان خیلی داره در موردش کار می شه و مقالات زیادی هم روش دادن و دارن می دن، شبکه ی حسگر مراقبت از سلامت هست... |
RE: موضوع پایان نامه - sara94 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ق.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sara94 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام متشکرم میشه یه کمی در موردش توضیح بدید... |
RE: موضوع پایان نامه - saeed313 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ
خواهش می کنم... موضوعش در مورد قرار دادن یه سری حسگر به شیوه های مختلف (مثلا در لباس) در بدن افراده به طوریکه این حسگرها اطلاعات مختلف یه فرد رو مثل فشار خون و قند و ضربان قلب و ... را به یه مرکز پردازش می فرستن تا در مورد وضعیت سلامتی یه فرد تصمیم گیری بشه و مثلا اگه فرد بیمار شده بود تشخیص داده بشه و بهش کمک بشه.... خود این مباحث کلی چالش داره که گوگل الان به شدت داره رو این موضوع کار می کنه.... یه سرچه کوچیک بکنید کلی سروی در مورد این موضوع هست.... |
RE: موضوع پایان نامه - sara94 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: خواهش می کنم... ممنون از راهنماییتون |
موضوع پایان نامه - amoremio - 13 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ
سلام دوستان در رابطه با NOC چه موضوعاتی را برای پایان نامه پیشنهاد میدید؟ با تشکر |
موضوع پایان نامه - edward71 - 13 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ)amoremio نوشته شده توسط: سلاممنظورتون Network operations center هست ؟ اگر منظورتون همینه که با شرکت هایی مثل رسپینا و شرکت های ISP در ارتباط باشید، برای مطرح کردن خودشون هم که شده اطلاعات خوبی در اختیارتون میزارن، رسپینا بهتره کادر بروزتری داره |
RE: موضوع پایان نامه - amoremio - 13 دى ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ)amoremio نوشته شده توسط: سلاممنظورتون Network operations center هست ؟ اگر منظورتون همینه که با شرکت هایی مثل رسپینا و شرکت های ISP در ارتباط باشید، برای مطرح کردن خودشون هم که شده اطلاعات خوبی در اختیارتون میزارن، رسپینا بهتره کادر بروزتری داره خیر دوست عزیز ،منظورم network on chip است |
موضوع پایان نامه - زهره.ز - ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ
سلام من میخوام در زمینه امنیت شبکه های حسگر بیسیم کار کنم یا بهبود انرژی در حسگر بیسیم ، کسی هست در این زمینه ها برای جزئی تر شدن موضوع بهم کمک کنه؟ چون خیلی گسترده هستند. ممنون |