(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: تمام صحبت های کاربر NP-Cσмρℓєтє رو تایید می کنم فقط یه انتقادی دارم مگه چند تا از شهرهای ایران مترو داره که اردبیل داشته باشه !؟؟
من اصلاً بحثم این نبود فقط مثال زدم! فکر میکنم منظور من رو درست متوجه نشدید!
منظورم اینه اینترنت ۱۶ مگ تقریباً الان همجا پیدا میشه و نمیشه اینو جزو امکانات خیلی دست نیافتنی تلقی کرد, ولی اگر منظورشون از امکانات چیزهای دیگه هست جای بحث داره!
(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: چون تهران یکی از شهرستان های اردبیل محسوب میشه (نگید که نشنیده بودید .... میام براتوناااااااااااااااااااااا )
من اعتراف میکنم ترم اول که رفتم سر کلاس همه گفتن تهرانی هستن فقط یادمه خودم + یه خانوم+ ۱ آقا گفتن تهرانی نیستن؛ بعداً البته چیزهای دیگری کاشف به عمل اومد که اینجا جاش نیست بگم
در همین حد که نصف کلاسمون همشری شما بودن, من الان میفهمم که جزو شهرستان های شماست
(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ)iMon47 نوشته شده توسط: ممنونم دوستم خیلی کمکم کرد مرسی واقعا یه سپاس کم هست
خواهش میشود, فقط انتقال تجربه بود.
راستی شما رشته قبولیتون عمران بود, باید بگم عمران یکی از رشته های قدیمی محقق محسوب میشه؛ دقیق نمیدونم اولین رشته یا دومین رشتهی دانشگاه هست. مشخصه که حتما زمنیه ی قوی ای داره, اساتیدش هم معمولاً خیلی با دانشجوها هپی بودن , کلاً عمرانیا زندگی میکنن
خوش اخلاق تر هستن و نسبت به اساتید برق و کامپیوتر که فقط با مدار و برنامه نویسی سروکار داشتن روحیات بهتری دارن.
تنها استادی که اگر شما برید این دانشگاه اسمش رو برای همیشه در ذهن خویش ثبت میکنید دکتر مشعشعی هست
و همسرشون ماریانا
(اوایل همه فکر میکردن چقد باکلاسه که خانومشون خارجکیه
و اونجا تدریس میکنه باهاشون_ البته در رشته ی مهندسی شیمی_ ولی خب بعدها همه تقریباً به ظرفیت ها و پتانسیل های وجودی این دو زوج عزیز پی بردیم
؛ زوج ترسناک دانشگاه!
)
بقیه استادهای عمران مثله تی بی تی(ایشون اسمش طولانیه ما اینطوری صداش میزدیم
اسم اصلی طاهر باهر تالاری اگه اشتباه نکنم
) دکتر اوریا؛ دکتر نگهدار (که هروقت بچه های عمران میگفتن "نگهدار" ما میگفتیم چیـــــــــــــــــــــــــرو؟؟
) , بعد دیگه .... آهان شاهبازی و کارکن هم از اساتید بچه های عمران هستن! البته چون رشته ی عمران این دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی تقریباً قوی هست اساتید زیادی هم داره من فقط اینا رو یادم مونده بود که اساتید خوبی بودن, دکتر صفرزاده هم برادر یکی از دوستان همکلاسیمون بود! خلاصه کاری بود در خدمتیم؛ نمره ای چیزی میخواستی بگو
بهترین مسئول آموزش دنیا هم آقای عبدالهی هست که هرجا هست خدا حفظش کنه, بس ایشون دلسوز دانشجو هستن.
در ضمن اگر اتوبوس استفاده میکنید برای رفت و آمد الان اتوبوس های تهران به اردبیل از جاده سرچم رفت و آمد میکنن بجز در روزهای شدید برفی که از اتوبان تهران-رشت میان و میرن, مسیر سرچم مسیر اصلی شده؛ من نرفتم ولی میگن حدود ۲-۳ ساعت نزدیکتره؛
و یک نکته ای که کاربر sadi گفتن واقعا تایید میکنم, محیط شهر و دانشگاه اردبیل واقعا خیلی خوب بود به نسبت خیلی از جاهای دیگه, و من خیلی چیزا رو مدیون اونجا هستم. خصوصا محیط دانشگاه.
و هزینه , بنظر من خیلی هزینه زندگی در شهر اردبیل پایینه, خیلی!
دیگه یادم نمیاد چی باید توضیح بدم, سوالی بود بپرسید.