(۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ق.ظ)daneshju-arshad نوشته شده توسط: دوست عزیز:
اگر واقعیت رو میخوای بدونی: تا جایی که من شنیدم سطح علمی آزاد قزوین بالاتره
( البته نسبت به الزهرا عرض میکنم )
ولی خب عنوان دانشگاه آزادی گاهی تو ذوق میزنه
حالا دیگه بستگی به خودتون داره که اعتبار عنوان دانشگاه دولتی براتون مهمتر باشه یا سطح علمی
اینکه دانشگاه قزوین سطح علمی بالاتری داره من هم کاملا موافقم ولی مسئله اینجاست که دانشگاههای آزاد در حال حاضر ظرفیت پذیرششون خیلی بالاست و این سیستم به نظر من برای ارشد جالب نیست، در هر صورت زمان ثبت نام قزوین گذشت و ثبت نام هم نکردم ولی مسئله اصلی من دانشگاه الزهراست که شناخت زیادی در موردش ندارم.
ممنون از پاسختون
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ ب.ظ)mobina نوشته شده توسط: سلام
من شبانه الزهرا قبول شدم ولی نمی دونم سطح علمی این دانشگاه به چه صورت هست و آیا ثبت نام کنم یا نه؟ اعضای هیئت علمیش دکتر عزمی، قلی زاده، کیوان پور، موسوی مدنی، صیفی کار، ریاحی هستند که اکثر این افراد را نمی شناسم. ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره من را راهنمایی کنید.
• به نظرتون کار درستی که برای مهمان شدن در اصفهان اقدام کنم و بعد از ۲ ترم برم دانشگاه الزهرا؟
• و یک سوال دیگه، بین الزهرا و ازاد قزوین به نظرتون کدوم انتخاب بهتره؟ من خودم چون هدفم ادامه تحصیل هست قزوین را فقط به خاطر ازاد بودنش کنار گذاشتم
حتی اگر این دانشگاه سطح علمیش زیاد بالا نباشه آیا کار درستی که به خاطر مزیت تهران بودنش انتخاب کنم. ممنون می شم نظرتون را بگید
(۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ق.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط: یه سوال برام پیش اومده
آخرین رتبه قبولی روزانه و شبانه دانشگاه الزهرا چنده حدودی؟؟؟؟
ببخشید امیدوارم بحث منحرف نشه
آخرین رتبهها را نمی دونم. رتبه خودم ۴۹۷ بود