زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۳۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: تعیین نشده وضعیت: پشت کنکوری دکتری دانشگاه: آزاد رتبه ارشد: ۱۱ مقبولیت: ۰+ امتیاز تاریخ مانشت: ۶۳ رتبه: ۱۵۸۸
افتتاح انجمن دانشجویان ارشد
نقل قول: خوب حالا کی میخواد این انجمن افتتاح بشه؟
اگر امکان انجام این کار هستش
شروع کنید ماهم درحد امکان سعی میکنیم کمک کنیم!
تصمیم گیری با مدیران محترم هست آقای فرداد و ادمین محترم لطفا فکری به حال ما کنید
می دونم مشکله و همینجوری اداره یه انجمن هم سخته در ضمن کار برنامه نویسی هم داره اگه تو یکی دو ماه آینده هم بشه خوبه
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده
افتتاح انجمن دانشجویان ارشد
ممنون از همه دوستان
یه سوال دیگه اینکه دوستانی که توی دانشگاه های دولتی هستن یک سرری اطلاعات در مورد گرایش هوش در دانشگاهی که هستن بزارن تا ببینیم از نظر سطح هوش مصنوعی در چه سطحی هستن (دانشگاهشون)
چون خانم bahareh از من خواسته اند که نظر بدم باید عرض کنم این پیشنهاد مدتی قبل در جمع مدیران مانشت مطرح شد و در حال بررسی است. البته نظر این بود که بجای دو قسمت به سه قسمت کارشناسی،ارشد و دکترا تقسیم بشه و بین کارشناسی و ارشد و نیز ارشد و دکترا کنکور مربوطه قرار بگیره.
دوستان نظرشون را در بخش پیشنهادات---->مهندسی مجدد تالارها مطرح کنند.چون این پیشنهادات قرار هست بررسی بشه و ظرف روزهای اینده تالارها عوض بشوند.
در اینمورد من هم نظرم را مثل بقیه اعضاء خواهم گفت و بهترین نظر اجرا میشه.
از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
من موافقم چون ما که تازه ارشد قبول شدیم واقعا نیاز به تبادل اطلاعات در زمینه درسها و پایان نامه داریم..بچه های مقاطع دیگه هم به همین ترتیب...و این به قویتر شدن مانشت کمک می کنه .
اشکی که هنگام شکست میریزیم... عرقیست که هنگام تلاش نریخته ایم...