زمان کنونی: ۱۶ تیر ۱۴۰۵, ۰۹:۱۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

شاگرد اولی و تغییر رشته از علوم کامپیوتر به مهندسی کامپیوتر

ارسال:
۱۲ مرداد ۱۳۹۴, ۱۱:۰۸ ب.ظ
Question شاگرد اولی و تغییر رشته از علوم کامپیوتر به مهندسی کامپیوتر
من شاگرد اولی ورودی در رشته ی علوم کامپیوترم و دو ترم از درسم مونده
میخوام در کنکور مهندسی کامپیوتر گرایش هوش شرکت کنم الا سهمیه ی شاگرد اولی برای من اعمال میشه؟ یا فقط معدلم تاثیر بیست درصدیش رو دارهHuh
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رشته ای مهندسی کامپیوتر sanjeshserv1 ۰ ۲,۱۹۰ ۰۲ تیر ۱۴۰۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sanjeshserv1
  سوال در مورد سهمیه رتبه اولی rezamim2020 ۰ ۳,۰۸۵ ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: rezamim2020
  تغییر رشته برای کنکور rezap13 ۰ ۲,۶۶۳ ۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: rezap13
  تغییر رشته از ریاضی به علوم کامپیوتر در ارشد Fghs ۳ ۷,۱۲۹ ۲۱ دى ۱۳۹۸ ۰۵:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: parisa1140
  تغییر عجیب رشته های فناوری اطلاعات ارشد کنکور ۹۸ irmacfa ۴ ۸,۳۳۹ ۱۱ دى ۱۳۹۸ ۰۶:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Alireza.Moftakharzadeh
  منبع متناسب با شرایط کسانی که قصد تغییر رشته دارند MrBob ۷ ۸,۳۳۵ ۱۶ آبان ۱۳۹۸ ۱۱:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  رشته علوم تصمیم و مهندسی دانش دانشگاه تهران علیصا ۰ ۳,۷۴۱ ۱۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: علیصا
  معماری روزانه تربیت مدرس (۳۰۶ معماری+۲۷۱ هوش+۳۲۵ نرم)(رتبه اولی) m.1373 ۳ ۶,۵۶۰ ۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: imali
  محاسبه تراز معدل موثر از رشته آی تی یا علوم کامپیوتر به مهندسی کامپیوتر یا بالعکس gnulinux ۰ ۳,۵۱۰ ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: gnulinux
Wink قبول شده های (علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر و IT ) سال ۹۸ اینجا اعلام کنند gaslakh ۲۵ ۲۲,۳۷۵ ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: mehdi.m2

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close