(۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: به نظرم رشته ای که واقعا علاقمندی رو برای ادامه تحصیل انتخابکن
تو مقطع ارشد چه شبکه چه هوش چه نرم دیگه تقریبا آموزش تموم شده هست واگه شما نرم افزار نویسه خوبی باشی خوب میمونی و چیزی که بدرد بازار کار بخوره یاد نمیگیری هدف صرفا تو ارشد اینه که شما مباحث صرفادعلمی که بیشترش عملی نیستو یاد بگیری و بتونی علم رو گسترش بدی پس فکرنکن تو ارشد براتون کلاس برنامه نویسی میزارن و یادتون میدن
در مورد استدلالتون در مورد رشته ها هم کاملا اشتباه فکر میکنین پیشنهادم اینه که بیشتر بررسی کنین
به عنوان مثال هوش مصنوعی بطور ذاتی مرتبط به برنامه نویسی نیست چون اصلا برای هوش با زبانهایی مثله متلب کار میکنن که برنامه نویسایه حرفه ای سی شارپ و غیره هم اگه توش کار نکرده باشن هیچی ازش بلد نیستن
با سپاس از پاسختون
منظورم از اینکه خیلی ها تو رشته کامپیوتر در ایران یا حتی خارج ایران کار نرم افزاری میکنند این نبود که الان من برای پول درآوردن میخوام بیام نرم افزار بخونم یا اینکه انتظار دارم در ارشد به من برنامه نویسی یاد بدن... اولین کاری که کردم لیست کورسهایی که تو ارشد تو همه گرایشها درس داده میشه درآوردم و ماهیت کلیشونو میدونم. نتیجه ای که تو زندگیم بهش رسیدم اینه که هیچ وقت تحصیل رو نباید با پول در آوردن قاطی کرد. هزار تا راه کسب درآمد تو دنیا وجود داره و از نظر من تقدس علم و تحصیل رو نباید با این مساله از بین برد. من اگه یه تیم تحقیقاتی و عملی پیدا میکردم که حول و حوش موضوع هایی که من بهشون علاقه دارم کار میکرد و هدفش رشد و پیشرفت ایران و خودکفایی در بسیاری زمینه ها بود و نه بیزینس قطعا عضوش میشدم و درآمدشم چند سال اول برام مهم نبود و شاید دیگه به فکر ادامه تحصیل هم نمی افتادم. اما از اونجایی که متاسفانه در ایران چنین مکان سالمی کمیاب است (البته یکیش رو خودم میشناختم اما چون زمینه کاریش رو دوست نداشتم اومدم بیرون) تنها راه پیش رویم رو کارشناسی ارشد دیدم که شاید با ادامه تحصیل یک دریچه های جدیدی به رویم باز شود...
در مورد هوش مصنوعی منظورم این بود که در عمل اگه جایی بخوان از الگوریتم های موجود در هوش استفاده کنند مثل رباتیک یا سیستم های هدایت و ... بالاخره باید به یه نرم افزاری اونو متصل کنند و گرنه در حالت صرفا تئوری بله پیاده سازی کد ها در نرم افزار متلب کفایت میکنه.