زمان کنونی: ۰۱ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۵۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با سلام امیدوارم سوالم رو در جای صحیحی مطرح کرده باشم
خیلی برام این موضوع مهمه که الان میشه ۲ الویت رو جا به جا کرد ؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه و اگر میشه چطوری ساده ترین راهش چیه و چطور میشه اطمینان پیدا کرد که سنجش این تغییر رو اعمال کرده ؟
(۱۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ق.ظ)rahman9611 نوشته شده توسط: با سلام امیدوارم سوالم رو در جای صحیحی مطرح کرده باشم
خیلی برام این موضوع مهمه که الان میشه ۲ الویت رو جا به جا کرد ؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه و اگر میشه چطوری ساده ترین راهش چیه و چطور میشه اطمینان پیدا کرد که سنجش این تغییر رو اعمال کرده ؟
سلام
شدنش که میشه باید برید سنجش حضوری اونجا یه فرم مشکلات بهتون میدن و بایید بنویسید منتها فقط حذف میکنند و جابجایی انجام نمیدن.
RE: میشه انتخاب رشته ارشد ۹۴ رو الان تغییر داد ؟؟؟
(۱۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۰ ب.ظ)iwes نوشته شده توسط:
(11 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ق.ظ)rahman9611 نوشته شده توسط: با سلام امیدوارم سوالم رو در جای صحیحی مطرح کرده باشم
سلام
شدنش که میشه باید برید سنجش حضوری اونجا یه فرم مشکلات بهتون میدن و بایید بنویسید منتها فقط حذف میکنند و جابجایی انجام نمیدن.
ینی حتما باید حضوری باشه ؟ از طریق سایت سنجش نمیشه ؟
ممنونم از پاسختون
(۱۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: فکر می کنم بشه حذف کرد باید درخواست رو همراه با یکسری مدارک فکس کرد برای سنجش. ولی جابجایی رو نمیدونم بشه یا نه.
راستش دقیق یادم نیست چه مدارکی و به چه شماره ای باید فکس کرد.
با شماره های تو سایتشون تماس بگیرید ببینید چطوری یا از قسمت پاسخگویی بپرسید.
تشکر میکنم از همتون بابت راهنماییتون اره امروز خود سنجش جواب داد تو سیستم پاسخگویی گفته که فقط حذف میکنن باید یه درخواست کتبی بنویسم و با کپی کارت ملی فکس کنم
پاسخهای درست:۳ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۷۰/۸+ امتیاز مانشت : ۴ رتبه: ۴۹۹امتیاز تاریخ مانشت: ۷۵۶ رتبه: ۲۴۲
میشه انتخاب رشته ارشد ۹۴ رو الان تغییر داد ؟؟؟
(۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ)rahman9611 نوشته شده توسط: تشکر میکنم از همتون بابت راهنماییتون اره امروز خود سنجش جواب داد تو سیستم پاسخگویی گفته که فقط حذف میکنن باید یه درخواست کتبی بنویسم و با کپی کارت ملی فکس کنم
فکس به چه شماره ای؟
یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۱ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:
(13 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ)rahman9611 نوشته شده توسط: تشکر میکنم از همتون بابت راهنماییتون اره امروز خود سنجش جواب داد تو سیستم پاسخگویی گفته که فقط حذف میکنن باید یه درخواست کتبی بنویسم و با کپی کارت ملی فکس کنم