(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۳ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط: سوال ظاهرا از نحوه سوال یه سری تصورات و توهمات پشتشه. یه مهندس چه ویژگی خاصی داره که با ازدواج با یه نظامی جور درنیاد؟ برفرض نامتناسب باشه چنین ازدواجی. همه کسایی که لیسانس مهندسی گرفتن مهندسن؟
سطح درک آدما الزاما با شغلشون و رشته تحصیلیشون ارتباطی نداره.
تنها چیزی که من میتونم ارتباط برقرار کنم تصمیم به تحصیل خارج از کشوره. باقی موارد مرتبط به رشته تحصیلی شما معنی خاصی به سوال «ازدواج یه مهندس با نظامی» نمیده.
مهندس اگر ویژگیهای خاص نداشته باشه هم یه "نظامی" خیلی ویژگیهای خاص داره. از نظامی پشت میز نشین تا سرهنگ درجهدار به نسبت آدمهای خشکی هستند و اغلب دیسیپلین خونه رو با نظامیگری اشتباه میگیرند. این رو من از همهی کسانی که پدرشون درجهدار هست شنیدم. حتی اگر خودشون اینطوری نباشند (که ۱ در ۱۰۰ پیدا میشه)، با همچین آدمهایی سر و کار دارند.
تازه یه سری عقاید خاص دارند که شما هم "باید" اون عقاید رو داشته باشید، مخصوصاً در عقاید سیاسی. به هر حال اگه خودشون نخوان هم به بعضی چیزها force میشن که این به شما هم منتقل میشه. ولی مثلاً یک مهندس کمتر اینطوری هست.
اگه ارتشی باشه هم که علاوه بر مأموریتهای کاری، مأموریتهای کوتاه مدت هم بهشون میدن که یهو مجبورید مثلاً از یک شهر برید یه شهری که نه تنها قوم و خویش ندارید، بلکه با زبان و فرهنگش هم بیگانه هستید.
البته "شخصیت" طرف میتونه تمامی این موارد رو پُر رنگ یا کمرنگ کنه که خب ما ایشون رو نمیشناسیم. به نظرم اگه قضیه جدی شده و مردد هستید دو نفری به مشاور خوب مراجعه کنید.