من اطرافم پره از آدمهای نظامی... سپاهی، ارتشی، نیروی انتظامی... ولی این همه ادمی که دیدم هیچ کدوم مصداق صحبتهای شما نیستند! آدمهای اطراف من بسیار انسانهای انعطافپذیر، اهل شوخی و خنده، اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن، بسیار باز در مسایل سیاسی، عقایدشون (سیاسی، مذهبی و...) رو به کسی تحمیل نمیکنند، توی مسافرت بسیار تابع جمع، و به قدری خوش مشرب که فامیل دوست دارند با اونها برن مسافرت، بسیار دلسوز و خانواده دوست جوری که یکی از اقوام نزدیک من همسرشون دکتری حقوق دارند درآمد خیلی خوب، وجه اجتماعی عالی و زندگی تامین و.... ولی همیشه میگه کاش همسر من سپاهی بود، این مردها خیلی خانواده دوست و دلسوز هستند، اگه برگردم به عقب دوست دارم یه سپاهی میاومد خواستگاریم!
به نظر من هم شما مورد خودتون رو باید بررسی کنید از نظر اخلاقی و فرهنگی. چون اینجا هرکس با توجه به تجربیات خودش خوب یا بد رو نظر میده نه با واقعیت شخصیت خواستگار شما. البته که از این قضیه گویا دو ماه میگذره و شما حتما در این مدت جمعبندیتون رو کردید
(۱۶ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: مهندس اگر ویژگیهای خاص نداشته باشه هم یه "نظامی" خیلی ویژگیهای خاص داره. از نظامی پشت میز نشین تا سرهنگ درجهدار به نسبت آدمهای خشکی هستند و اغلب دیسیپلین خونه رو با نظامیگری اشتباه میگیرند. این رو من از همهی کسانی که پدرشون درجهدار هست شنیدم. حتی اگر خودشون اینطوری نباشند (که ۱ در ۱۰۰ پیدا میشه)، با همچین آدمهایی سر و کار دارند.
تازه یه سری عقاید خاص دارند که شما هم "باید" اون عقاید رو داشته باشید، مخصوصاً در عقاید سیاسی. به هر حال اگه خودشون نخوان هم به بعضی چیزها force میشن که این به شما هم منتقل میشه. ولی مثلاً یک مهندس کمتر اینطوری هست.
اگه ارتشی باشه هم که علاوه بر مأموریتهای کاری، مأموریتهای کوتاه مدت هم بهشون میدن که یهو مجبورید مثلاً از یک شهر برید یه شهری که نه تنها قوم و خویش ندارید، بلکه با زبان و فرهنگش هم بیگانه هستید.
البته "شخصیت" طرف میتونه تمامی این موارد رو پُر رنگ یا کمرنگ کنه که خب ما ایشون رو نمیشناسیم. به نظرم اگه قضیه جدی شده و مردد هستید دو نفری به مشاور خوب مراجعه کنید.