(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ق.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ق.ظ)هلیا.۹۹ نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط: دوستان کسی بدون ازمون قبول شده؟؟؟؟
من معدلم ۱۷ و خورده ای بود و پایان نامم ۱۹ یه مقاله علمی ترویجی داشتم و ۵ تا کنفرانسی
اما قبول نشدممممممممم..... هق هق هق
خدا پدرتو بیامرزه جانم!
من با معدل نزدیک ۱۹ پایان نامه ۲۰ و ۳تا ISI معتبر و کلی کنفرانسی و سابقه تدریس بدون آزمون دعوت نشدم! بعد شما میگی....
واقعا نمیدونم انتظارشون از یه داوطلب چیههههههههه یا اونایی که قبول میشن دیگه چه چقدر رزومه دارن!!!!
تو یه سایتی خوندم یه مقاله علمی پژوهشی داشته باشین قبولین بدون کنکور.... نمیدونم تا چه حد راسته...
فک می کردم قبولم.. تکمیل ظرفیت از چه کسانی می کنن انهایی که مصاحبه دعوت شدن؟؟؟ انهایی که مصاحبه دعوت نشدن چی؟
راستی شما میگی سابقه تدریس داری اینو که موقع ثبت نام بدون ازمون جایی ننوشتیم...
سلام
دعوت به مصاحبه شدن، نسبی است! مسلما افرادی بهتر بودن که به ما نرسیده!!!!!
نه متاسفانه تکمیل ظرفیت فقط از افرادیه که دعوت به مصاحبه شدن اما در مصاحبه نمره ای کمتر نسبت به رقبا کسب کردن و قبول نشدن!!
نه سابقه تدریس دخالتی نداشت، اما منم رزومه کمی نداشتم نمیدونم واقعاااا الله اعلم...
ایشالا سال بعد با رزومه بهتر و یا رتبه خوب آزمون هر دانشگاهی که دوست داری قبول شیییییی
برای همدیگه دعا کنیم هرچی خیر و صلاحه پیش بیاااد...
الهی آمیـــــــــــــــــن
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ق.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: من ۱۰۹ نرم افزار شدم ولی نمیدونم کجا امید به قبولی داشته باشم! اصلا نمیدونم ارزش رفتن داره یا نداره!
بدون کنکور هم دعوت به مصاحبه شدم
سلام
میشه رزومه تون رو بگید چون بدون آزمون دعوت شدین.
دوستان کسی قصد راهنمایی نداره؟؟ به خدا ثواب داره ها جای دوری نمیره!!!!