(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ)jrkh نوشته شده توسط: (06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ)honey01 نوشته شده توسط: (06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۲ ب.ظ)jrkh نوشته شده توسط: سلام
Ms.Lemon گرامی، تبریک میگم و امیدوارم که همیشه موفق باشید.
به همه دوستانی که تو کنکور امسال موفق شدن هم تبریک میگم و دوستانی که موفق نبودن هم امیدوارم که سال آینده موفق بشن.
اینم کارنامه منه.
من معماری کامپیوتر امتحان دادم و رتبم ۱ شد.
تبریک میگم... خیلی عالی بودین... انشاالله همیشه موفق باشید
سلام. ممنونم. امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید.
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دوستانم چرا به دکتری دولتی فکر نمیکنین؟
راستش من به دکتری دولتی هم فکر کردم. ولی خب با رتبه و رزومه ای که داشتم خیلی امیدی نداشتم. من روزانه کرمانشاه و اصفهان دعوت شدم که آخرین فرد دعوت شده بودم و با توجه به ظرفیت هیچ امیدی نداشتم. پردیس هم دعوت شدم که هم از نظر هزینه و هم اعتبار مدرک آزاد به صرفه تر از پردیس هست. در ضمن استادایی که تو علوم تحقیقات دیدم واقعا فوق العاده بودن.
سلام
شما اطلاع دارید بقیه رتبه های تک رقمی معماری کامپیوتری ها کیا هستن؟ نمره شون چنده؟ میان مصاحبه یا نه؟ آخه من با رتبه ۱۳ که اینجوری رشته ها لغو شده میترسم تهران قبول نشم. کرمان هم نمیتونم برم. اینم شانس منه ها . تهران جنوب و شمال و مرکز آخه چرا حذف شدن؟ معلوم نیست که این مجوز ها رو بر چه اساسی میدن؟کرمان مجوز گرفته اونوقت تهران ها نه.