(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)mahshidminj نوشته شده توسط: سلام
من خودم دانشجوی رشته ی علوم کامپیوتر دانشگاه قمم... همین اول بگم که فقط منتظرم درسم تموم بشه تا دیگه هیچوقت برنگردم اونجا....واقعا شهر قم برای افرادی که از شهر های دیگه میرن جای مناسبی نیست واقعا سخت میشه با شرایط زندگی و عادات رفتاریشون کنار اومد..من خودم تو یه خانواده ی مذهبی بزرگ شدم...ولی وقتی رفتم قم با من جوری رفتار شد که هرگز از خاطرم نمیره...
از نظر سطح علمی و محیط دانشگاه باید بگم که دانشگاه از پایه معماریش برای پسر ها ساخته شده و کلا یک ساختمون به خانوم ها اختصاص دادن که با توجه به داشتن اینهمه رشته امیدوارم متوجه هرج و مرج در قسمت خواهرا بشید.....واقعا دانشگاه قم از نظر اساتید ضعیفه یکی دو تا خوب داره که عضو هیئت علمی هستند ولی بقیه بیشتر یا سال اول تدریسشونه یا تازه مدرک کارشناسی ارشد گرفتن یا دانشجوی دکتری هستند...من خودم این ترم درس تجارت الکترونیک دارم با گروه مهندسی که از دانشجوهای ارشدم داریم سرکلاس....استاد یک خانوم دانشجوی دکتری هست.
از خوبی های قم بگم که استادی نبوده از تهران دعوت کنیم و راضی بشه ترم بعدشم بیاد همینکه یک ترمو به پایان رسوندن رفتن...
دانشگاه ها و شهر های خیلی بهتری برای درس خوندن هست
قم جتی واسه گزینه ی آخر هم خوب نیست
موفق باشید
درس تجارت الکترونیک مربوط به بچه های لیسانس هست و من خودم توی لیسانس اون رو پاس کردم. از دانشجویان ارشد اونهایی که از رشته های دیگه میان گرایش تجارت الکترونیک باید همین واحد رو پاس کنن برای همین سر این کلاس حاضر میشن. شما دارید راجع به سطح علمی لیساسن و اساتید اونجا صحبت میکنید و من عرض کردم بچه های علوم کامپیوتر و نرم افزار اینجا تا حدودی سطح پایین هستن و خدا داند ایراد از اساتید اونها هست یا خود دانشجویان کم کار هستن. گروه ما با گروه بچه های علوم ونرم متفاوت هست و اساتید هم متفاوت هستن. من نظری راجع به استادهای شما ندارم اما در اساتید ما هم استادهای قوی و عالی و هم اساتید ضعیف و نابلد داریم. چیزی که من در دوره لیسانس هم باهاش مواجه بودم.
یه سوال: قراره توی قم جرم و جنایتی صورت نگیره؟ قراره توی قم همه چی آروم باشه؟ قراره توی قم هیچ مزاحمتی برای خانم ها پیش نیاد؟ مگه قم چه فرقی با بقیه شهرها داره؟ مگه مردها و زن های اون شهر چه فرقی با بقیه جاها دارن؟ همون چیزهایی که شماها دیدید من هم دیدم هم توی قم و هم توی خیلی از شهرهای دیگه اما این اجازه رو به خودم نمیدم که جمع ببندم وبگم تمام مردم یه شهر فلان جور هستن. کل یه شهر اینجوریه و ....
من یکی از دلایلی که گفتم این دانشگاه برای دانشجویانی که میخوان لیسانس بخونن خوب نیس به وجود اومدن همین طرز تفکر است. البته این فقط یکـــــــــــــی از دلایلم هست و اگر کسی برای انتخاب رشته لیسانس از من نظر بخواد همین رو بهش خواهم گفت.
قم به اون بدی ها که شما فکر میکنید نیست کافیه یه ذره عینک بدبینی رو از روی چشم هاتون بردارین و زندگی رو زیباتر ببینید. مطمئنم اگر شهر قم قطب مذهبی کشورمون نبود هیچ وقت هیچ کدوم این حرف ها در موردش زده نمیشد وفقط میتونم بگم واقعا جای تاسف داره. برای تمام کسایی که چنین برداشت های نا به جایی دارن.
توی اون شهر متاسفانه هستن کسایی که توی لباس آدم های مذهبی و به اسم مذهب دارن هر غلطی میکنن تا دید مردم رو نسبت به اسلام و افراد مذهبی عوض کنن که مثل اینکه همین کار رو هم تونستن تا حدی انجام بدن!!!!!!
دوست ندارم شما یا هرکسی دیگه ای جبهه بگیره و پشت سر هم برای پست من پست بذاره فقط عاجزانه میخوام یه ذره به حرف هام فکرکنید.