پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟
راستی من کتاب پایگاه سی جی دیت که ترجمه مقسمی هست رو دارم میخونم کتابش تست نیست حالا به نظرتون همین خوندنش خوبه یا نه کتاب پایگاه تالیف مقسمی رو بخرم و بخونم؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
(۲۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: دوست عزیز کتاب دیت رو نخون من ترجمه علیخانزاده رو سال قبل خوندم خیلی سنگینه و گنگ بعضی جاها مطالب زیاد و فقط از پایگاه دادهها برات یه غول میسازه اکثرا کتاب مقسمی رو توصیه میکنند.
حالا شما دیت رو مسلط باشی تست هم بزنی مثلا ۵تا سوال پایگاه رو حل میکنی حال اگه مقسمی و دقیق و فنی
بخونی و رو تستها تمرکز کنی قول میدم یا ۵تا یا ۴تارو بخوبی جواب میدی(تجربه شخصی)با اینکه سه فصل اخر مقسمی
رو نخوندم سال قبل ۳ تا سوال رو براحتی درست حل کردم و کتاب پوران هم مطالب مفید و کنکوریه خوبی داره ای تی ۸۸ خیلی
رو چک میبینی چقدر با کتاب پوران همخوانی داره.فقط وقتی تست های حساب،جبر،SQL نرمال سازی رو حل میکنی
نهایت دقت و تمرکز و اینکه راه حلها تو ذهنت بمونه نه این درس بلکه همه دروس محاسباتی
موفق باشی
(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: ...عین حال جامع ...
... و OS و ایشان عالیست...
(۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: ایشون برمیدارن کتابهای کسایی دیگه رو دقیقا کپی میکنن و بعد در کمال پر رویی میزنن( مولف )!!!!!!!!
(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۱ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: بنویسه: گردآورنده یا مترجم
این بابا یحتمل عقده کتاب داره و میخاد بزنه رو دست داش جعفر
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: با این کتاب برای گرایش نرم تونستید به سوالای ۹۰ پاسخ بدید؟
(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)summer_girl نوشته شده توسط: سلام
وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم کدوم یک از فصلهای کتاب پایگاه مقسمی مهم تر هست؟
همش باید خونده شه؟
همچنین کدوم فصل های پوران؟
احیانا اطلاع دارین کدوم نواقص کتاب مقسمی رو پوران برطرف کرده؟ (یعنی کدوم فصل هارو بهتر کار کرده)