(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان اگه کسی واسه محل قبولی من نظری داره که کجا میارم ممنون میشم لطف کنه و راخنماییم کنه
قم و کرمانشاه و تبریز و ارومیه م نمیتونم برم
متشکرم
سلام دوست عزیز در تهران حتما الزهرا رو میاری و به احتمال خیلی زیاد دانشگاه تهران سیستم های چندرسانه ای میاری وخواجه نصیر احتمالش هست البته امسال خیلی خیلی نامردی کردن و از ظرفیت تجارت کم کردن مثلا تجارت اصفهان حذف کردن...ترازتو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد ولی شانس تهران داری خیالت راحت.
ممنون از راهنماییت عزیزم ترازم که هستشتو عکس ۶۱۳۲
خیلی از حذف این شهرا ناراحت شدم
مخصوصا یزد و اصفهان
انشالا که بتونم خواجه نصیر قبول بشم
خواهش میکنم فدات شم
ترازت خیلی عالیه خیلی مخصوصا که معماری هم زدی و سفید نزاشتی الان موقع انتخاب دستت بازتره
دانشگاه الزهرا
دانشگاه تهران گرایش مهندسی پزشکی و چندرسانه ای و تمام دانشگاه های شهرستان از جمله سهند تبریز که فوق العاده دانشگاه خوبیه شاید شنیده باشی ولی مدنی تبریز اصلا دوستان اینجا تعریفشو نمیکنن.
اینا احتمالش خیلی خیلی بالاهه ولی عزیزم همه دانشگاه های تهرانو به ترتیب اولویت بزن نگی جایی شانسی نیست نزنیا بزن ایشالله خواجه نصیر که دوست داری قبول میشی .خیلی دوست دارم به آرزوت برسی .
تو هم دعا کن ما الزهرا قبول شیم