من این مشکلو دارم . دارم علوم تحقیقات مکاترونیک می خونم ۹ واحد درس و ۶ واحد تز مونده . رفتم از دانشگاه آزاد پرسیدم گفتن اگه بفهمن اخراج می کنن . سراسریم همین طور . الان می خوام برم ثبت نام دانشگاه تهران نمی دونم چیکار کنم .
رفتم علم و صنعت پرسیدم که چجوری ممکنه بفهمن . گفتن تاییدیه ارزش تحصیلی باید از دانشگاه لیسانس برای ارشد ارسال شه که زیر تاییدیه خواسته شده چنانچه جای دیگه ایم تاییدیه خواسته اعلام کنن . دانشگاه گفت ما نمی تونیم مطابق قانون اعلام نکنیم . مگر اینکه فراغت از تحصیل یا انصرافو بیاری از دانشگاه اولیه .
با توجه به اینکه دو ترم مونده از علوم تحقیقات و از یه طرفم می ترسم که از دوجا اخراج شم می خوام ولش کنم . ولی خیلی دلم می سوزه . حیف پول .
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: سلام. پایان تحصیلانم نیست. شرایط من اینطوریه:
اگر امسال کنکور شرکت کنم، تا زمانیکه نتایج کنکور اعلام میشه( یعنی شهریور ۹۱) من واحدهای درسیم رو پاس کردم اگه خدا بخواد، و فقط پایان نامم مونده. اونوقت اگر دولتی قبول شده باشم، میتونم برم ثبت نام کنم و همزمان روی پایان نامه آزادم هم کار کنم؟
میخوام بدونم اگر مشکلی ایجاد نمیشه، شروع به خوندن کنم.
ممنون که جواب میدید
من خیلی درین مورد سوال کردم . اگه یه کاری کنی که دانشگاه آزاد تاییدیه ارزش تحصیلی رو درخواستشو به دانشگاه مبدا زودتر اعلام کنه بعد به اونجا تاییدیه فرستاده می شه . بعد سراسری که درخواست می فرسته بری دانشگاه لیسانست بگی یه ترم معطلشون کنن تو فراغتو میبری و تاییدیه برای جای دوم فرستاده می شه .
منتها من سوال کردم گفتن فرستادن درخواست از طرف دانشگاه زمان مشخص نداره . بستگی داره کارشناس آموزش کی حال کنه بفرسته . یکی ترم اول می خواد یکی ترم آخر . برو آموزش مبدا بپرس که تاییده رو برای آزاد فرستادن یا نه .