(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ)rahim06 نوشته شده توسط: (14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ)imantexas نوشته شده توسط: با ۴۲ فناوری اطلاعات، انتخاب آخرم دعوت شدم، دانشگاه قم مدیریت سیستم های اطلاعاتی. شبانه هم نزده بودم،
به نظرتون برم؟؟
به نظرم ضریب دعوت به مصاحبه را کم کردند. با این حالا وقتی شما دعوت شده اید یعنی هیچ تفاوتی با رتبه ها بهتر ندارید. اگر رزومه خوب و علاقه دارید حتما بروید. چون هفتاد درصد مصاحبه است.
ممکن بفرمایید که آیا صنعتی شیراز ، تبریز و ارومیه را انتخاب کرده بودید یا نه؟
اگر انتخاب کرده بودید در هر کدام چه رتبه ای به دست آورده اید؟ این مساله برام خیلی مهم است و می خوام بدونم تقریبا چه رتبه هایی و چند نفر به صنعتی شیراز می آیند.
شیراز رو زده بودم فقط، انتخاب هامو پیوست کردم:
که آخری قم هست. سایر کد رشته ها هم این ها هستند:
۱
دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران|تجارت الکترونیکی||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۳۵
۲
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی -تهران|تجارت الکترونیکی||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۳۶
۳
دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران|تجارت الکترونیکی||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۳۷
۴
دانشگاه تربیت مدرس|مدیریت سیستم های اطلاعاتی||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۳۸
۵
دانشگاه تهران|شبکه کامپیوتری|پردیس فنی|مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۴۳
۶
دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران|شبکه کامپیوتری||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۴۴
۷
دانشگاه صنعتی شریف -تهران|شبکه کامپیوتری||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۴۵
۸
دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران|امنیت اطلاعات||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۴۸
۹
دانشگاه صنعتی شیراز|شبکه کامپیوتری||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۴۶
۱۰
دانشگاه اصفهان|امنیت اطلاعات||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۴۷
۱۱
دانشگاه قم|مدیریت سیستم های اطلاعاتی||مهندسی فناوری اطلاعات|روزانه | ۴۰۳۹
----
من کلا همون تجارت الکترونیک رو دوست داشتم که برم و چیزی در مورد مدیریت سیستم های اطلاعاتی نمی دونم ولی به هر حال دانشگاه قم هم خوب نیست. از طریق استعداد درخشان هم امیرکبیر و علم و صنعت اقدام کردم (با یه مقاله ISI، یه علمی پژوهشی، یه کنفرانس، آیلتس نمره ۷ و رتبه اول تا سوم ارشد) به نظرتون شانسم اونجا چطوری هست؟