(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: البته تا جایی که میدونم حتی دانشگاه تهرانش توو مساله ی کوچیکی مثل خابگاه هم فرق زیادی برای دانشجوهای ارشد و دکتراش داره، چیزی که باید روش ریز بین بود فقط استاداشونه و نه چیز دیگه،که مسلما استادای لیسانس و دکترا متفاوتن
بله حرف شما درسته ، البته من حرفم رو به دلیل خوابگاه نزدم ، همونطور که تو پروفایلم نوشتم من دانشجوی شیمی اینجا هستم و برای ارشد آی تی شرکت کردم ، هم اتاقی ارشد آی تی این دانشگاه هم داشتم توی این سالها و سر کلاس های لیسانس مهندسی کامپیوتر اینجا هم رفتم ، جدا از امکانات رفاهی بد و کمبود بودجه به دلیل تفکیک جنسیتی این دانشگاه ، اساتید خیلی خیلی بدی مخصوصا در رشته های مهندسی و به خصوص برق و کامپیوتر داره
علاوه بر سواد کم یه سری چیز ها اینجا هست توی گروه کامپیوتر که،با چشم خودم دیدم ( خوشبختانه گروه شیمی اینجا اساتید خوبی داره ) ، حقوق استاد رو ندادن همرو انداخته ، استاد آز ریز جلسه اول اومده میگه بچه ها من آز ریز رو ارائه دادم چون،بچه ها باید فارق التحصیل میشدن و کجبور بودیم ارائه بدیک ، بلد نیستم تدریسش کنم به جاش دوباره بهتون آز معماری درس میدم و خیلی موارد از این قبیل
کلا در گروه کامپیوتر به جز دکتر دیانت هیچ استاد معتبری وجود نداره اینجا