دوست من به نظرم در ابتدا هیچ کلاسی نرو. من خودم رفتم ولی شاید یک پنجم کتاب های رفرنس رو هم تدریس نمیکنن.
بشین تو خونه کتابای اصلی رو به زبان اصلی بخون. مثلا کتاب های انتشارات microsoft یا cisco press یا sybex.
فیلم های آموزشی هم واقعا عالی هستن. من هر بار که تماشا میکنم یه چیز جدید یاد میگیرم و یه دریچه جدید برام باز میشه.
در مورد فیلم هم به نظرم cbt nuggets فوق العاده هستن. مخصوصا فیلم هایی که آقای Jeremy Cioara تدریس میکنن.
فیلم های train signal هم خوبه ولی خیلی خیلی خشکه. من که نتونستم زیاد تحملش کنم.
وقتی که کتابارو خوندی، فیلمارو هم دیدی برو با یه استاد رفع اشکال کن (البته اگه اشکالی باقی بمونه. که بعید میدونم!)
این به نظرم بهترین راهه.
اگه بدون دانش قبلی بری کلاس ۲ زار نمی ارزه.
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم
اکثر این موسسه ها هم دکان باز کردم و ۲-۳ نفر رو میشونن پشت یه کامپیوتر یا روتر.
بعد ۲ تا دستور بهت یاد میدن بری ۳ ساعت تمرین کنی. بعد میبینی دیگه وقت کلاس تموم شد.
اکثرا سیاهی لشکر تربیت میکنن که در نهایت یه اکتیو دایرکتوری رو به زور نصب می کنن.
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: (18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)mino_ahmadi نوشته شده توسط: کتاب بردارین بخوونین یا فیلم ببین از کلاس بهتره
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: (18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلام دوستام
کسایی که رفتن و یا اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن بهترین جا و حتی استاد واسه دوره های سیسکو و مایگروسافت کیه؟
من خودم قبلا سایبر تچ رو با توجه به چیزهایی که شنیده بودم فکر میکردم خوبه ولی الان سایبر تچ عوض شده و شده کندو نمیدونم چطوره!!!
در کنارش مجتمع فنی هم هست!
بهترین استاد سیسکو در کشور مهندس شاهی است که توی عصر شبکه تدریس میکنه.
دوره مایکروسافت هم مجتمع فنی خوبه
دوره سیسکو نیازی به کلاس نداره میتونی سری به فروم سیسکو به پارسی بزنی و استفاده کنی
بر چه اساس مهندس شاهی بهترین استاد سیسکو هستند ایشون ؟
چون بنده شاگرد ایشون بودم.الان هم رفتن کانادا و به صورت مجازی تدریس میکنند.
دارای۲مدرکccie هستند.تدریس ایشون یه سبک خاصی هست. بر اساس سناریو اموزش میدهد
الان یعنی ایشون ایران هم نیستن حتی؟؟؟!!!
خدا رحم کنه. حضوریش چی بود که مجازیش چی باشد دیگه!!!
پس همون Jeremy Cioara خودمون بهتره که.