اگه شما بخونی من نوشتم که خوشه بندی kmeans بله فقط میانگین رو درنظر میگیره و اگه منظور این باشه باید کواریانس همانی باشه که در جوابها نیست. واقعا مسخرس که تو گزینه ها نیست و بعد بگیم کدوم نزدیکتره هه.
وقتی سوال نامفهومه تو جوابام اون چیزیکه باید باشه نیست منظورو یه طور دیگه برداشت میکنه اونی که داره تست میزنه.
الان rI با I برابره؟
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)montazer نوشته شده توسط: سلام
ممنون از توضیحاتتون، ولی برای سوال ۴۲ قانع نشدم! مثلا VC خط را درنظر بگیرید در فضای دو بعدی چون برای ۳ نقطه حالتی پیدا شد که قابل shatter شدن نبود ولی زیرمجموعه ای از حالات پیدا می شد که
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)cavalier نوشته شده توسط: سوال ۲۴ بله هر دو بررسی میکنند افزونگی رو و خود سنجش هم همینو زده بود سال پیش.
سوال ۳۸ درسته سوال تکراری بود سال پیش هم همین گزینه ۲ رو زده بودند. اینجا هم درموردش بحث شد گویا شما مطالعه نکردین نظرات دوستانو. در درخت تصمیم و بیز ساده فرضی در مورد استقلال نمیشه. در حالت کلی.
و در بیز ساده اگر برچسب معلوم باشد ویژگیها نسبت بههم مستقلند. اون اگرش مهمه.
سوال ۴۲ هم یکی از مزخرفترین سوالها بود. سوالای گنگ....
در بخش دومش یعنی N+1 .. نمیتواند هیچ یک از.. درست نیس
بلکه یکیشو هم نتونه دسته بندی کنه کافیه/ بخش اولش گنگ بود
تمام دسته بندی های ممکن زیرمجموعه ای یا تمام دسته بندهای ممکن ....
که به نظر من زیرمجموعه درسته چون تمام حالات برای N داده چک میشه و زیرمجموعه هاش یعنی گزینه ۲
سلام
ممنون از توضیحاتتون. ولی برای سوال ۴۲ قانع نشدم! مثلا VC خط را درنظر بگیرید در فضای دو بعدی چون برای ۳ نقطه حالتی پیدا شد که قابل shatter شدن نبود ولی زیرمجموعه ای از حالات پیدا می شد که shatter بشند، پس بخش اول زیرمجموعه ای قابل قبوله اما برای بخش دوم، برای سه تا یک حالت بود که shatter نمیشد اما چون بقیه حالات shatter میشدند و چون برای ۴ نقطه هیچ حالتی پیدا نمیشه میگیم VC=3هست، این بخش دومو در کتاب میچل صریحتا ذکر کرده که هیچ زیرمجموعه ای از حالات قابل shatter شدن نباشند، اما هیچ گزینه ای هر دوی این شرایط را با هم نداره! برای همین من گزینه۳ را زدم!
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)cavalier نوشته شده توسط: سوال ۲۴ بله هر دو بررسی میکنند افزونگی رو و خود سنجش هم همینو زده بود سال پیش.
سوال ۳۸ درسته سوال تکراری بود سال پیش هم همین گزینه ۲ رو زده بودند. اینجا هم درموردش بحث شد گویا شما مطالعه نکردین نظرات دوستانو. در درخت تصمیم و بیز ساده فرضی در مورد استقلال نمیشه. در حالت کلی.
و در بیز ساده اگر برچسب معلوم باشد ویژگیها نسبت بههم مستقلند. اون اگرش مهمه.
سوال ۴۲ هم یکی از مزخرفترین سوالها بود. سوالای گنگ....
در بخش دومش یعنی N+1 .. نمیتواند هیچ یک از.. درست نیس
بلکه یکیشو هم نتونه دسته بندی کنه کافیه/ بخش اولش گنگ بود
تمام دسته بندی های ممکن زیرمجموعه ای یا تمام دسته بندهای ممکن ....
که به نظر من زیرمجموعه درسته چون تمام حالات برای N داده چک میشه و زیرمجموعه هاش یعنی گزینه ۲
مشکل میدونی چیه؟ همه میدونن دقیقا به مبحث آشناهستن. اما سوالای گنگ و مبهم یه عده به اصطلاح استاد کارو خراب کرده. من فهمیدم منظورت چیه . هرکی یه جور برداشت کرده و این شده که ما باید بریم بیشتر یاد بگیریم چطور منظور طراحو بفهمیم بریم کلاسای خصوصی فکر خونی.
شما میگی مثلا برای یه حالت زمانیکه سه نقطه هست و با خط میخواهیم عمل جداسازیو انجام بدیم شد.
خب اون یک حالت که میگین یعنی یک پیکربندی که به نظرم منظور طراح این نبوده. منظور این بوده که یک پیکربندی رو پیدا کردیم حالا تو این پیکربندی که در اینجا میشه سه نقطه که روی خط قرار نگیرند تمام حالات دسته بندی خودشم گفته دسته بندی که اینجا چون سه نقطه هست میشه ۸ حالت که میتونن مثبت منفی بگیرن اینهارو بررسی میکنیم و باید همشو بتونه با اون خط دسته بندی کنه. پس تمام حالات (اینجا منظورش که گفته تمام اون ۸ حالت که هر نقطه میتونه مثبت باشه یا منفی) تست میشه.
اما برای N+1 یعنی چهار نقطه برای یک پیکربندی که ببینی اگه یکی از این ۱۶ حالت دسته بندی یعنی اینجا ۱۶ حالت نتونه دسته بندی کنه کافیه.
اشتباه انجاست که شما احتمالا پیکربندی یعنی چیدمان اون داده ها رو درنظر گرفتی و طراح منظورش این نبوده منظورش از حالات دسته بندی اختصاص برچسب به داده ها بوده. سوال گنگ بوده. اعتراضم میزنین میتونین بزنین گنگه. و این توضیحاتو بدین
ادم اعصابش به خاطر همین خرد میشه. یه مبحثو کاملا بهش اشراف داره بعد سوالی طراحی میشه که کسی که نمیدونه کلا ازش میپره و بعد اونی که بلده چون سوال گنگه میزنه امتیاز منفی میگیره. اینه طرز سوال دراوردنشون و سنجششون