(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ)cavalier نوشته شده توسط: حالا جوابا میاد میبینی گزینه یک زده خخخخخخخخخ
منظورش درست می باشد بوده و اونم بهترین گزینه :|
در مورد اون سوالی که کردی که در فیشر مگه این طور نیست که خط تابش موازی خطی هست که دو میانگینو بهم وصل میکنه خیر همیشه این طور نیست زمانی هست که دا ده ها در کلاسها دارای توزیع به صورت کروی باشند یعنی واریانسشون قطری و عناصر قطر باهم برابر باشند. که با همون فرمول گفته شده اثبات میشه که خط تابش همون بردار تفاضل میانگینها میشه با ضربدر عددی . که نرمالش کنی میشه همون بردار یکه ای که دو میانگینو بهم وصل میکنه اینجا واریانسهادارای این خاصیت نیستن
منم حسابش کردم شیب میشه ۱/۵ حواس پرتم (
دنبال ۴/۳ ۲ بودم غافل از اینکه کزینه یک هم همون شیبو داره و فقط اسکیل شده
بله من هم گزینه سه رو دیدم نوشته یک عدده و ماکسیمم داره می*****ه اما سوالش مبهم بود کلا هنوز یاد نگرفتن چجوری سوالارو در بیارن که مبهم نباشه!! یا سوالایی که در میارن مبهمه سوالای خودشون یا سوالای دانشگاههای خارجیو گرفتن!!!!!!!!!!!
این تهرونیا بلند بشن برن اعتراض کنن برای سوالایی که ۸۰ درصد سوالای پترن و یادگیری ماشینش از سوالای دانشگاههای خارجیهه. یا سوالای سال پیشه. کدوم کنکوری سوالای سال پیشو میده اینا واقعا نوبرن. من از دوسای دیگم تو رشته های دیگه پرسیدم هیچ کدوم این طور نبودن که این اساتید گرامی هستن تو رشته ما. من خوشبینانه ۵۰ ...
تازه امسال خیلی بهتر از سالهای قبل سوال داده بودن، سوالهای ۹۳ ساختمان که حدود ۱۴-۱۵ تاش عینا از کتاب ۶۰۰ مسئله کپی کرده بودن و سوالهای پترن هم که شاید بیشتر از ۱۰ تاش عینا از کویزها و امتحانهای دکتر ربیعی بود. حتی عددهاش هم عوض نکرده بودن.
به نظر من اینکه سوالها از دانشگاههای خارجی گرفته شده باشه خیلی ایرادی نداره، به شرطی که کاملا پراکنده باشه نه فقط از چند دانشگاه باشه. اینجوری امکان حفظ کردن سوالها خیلی کمتر میشه و به نفع دانشجوهایی خواهد بود که بهتر مطالب رو یاد گرفتن.
سوال ۲۲ انگار منظورش "معتبر می باشد" بوده!!!
چون گزینه های ۲ و ۳و ۴ هرسه میتونن منفی بشن و شرط کرنل بودن نقض خواهد شد. تنها گزینه درست ۱ هست فکر کنم