سوال ۲۸ میشه چهار یعنی فرضی که در خوشه بندی kmeas هست همینه خوشه ها میتونن کروی باشن یعنی ماتریس کواریانس باید قطری باشه و با اندازه های برابر روی اون قطر اصلی اما برای خوشه های مختلف میتونه این کره ها دارای شعاع های مختلف باشه
۲۹ میشه دو همون فاصله یک نقطه تا یک خط سوال در حد دبیرستان دادن برای دکترا
) اون مخرج باید رادیکال باشه که با اون توان دو میره میشه همون نرم w
۳۰ هم یک میشه چون معیار sıngle میاد بین نقاط در خوشه ها نزدیکترین دو نقطه رو پیدا میکنه و فاصلشونو محاسبه میکنه
گزینه های دیگشم درسته خوشخ بندی سلسله مراتبی همین مشکلو داره اگه یه جا اشتباه بشه تا اخر ممکنه اشتباه حساب کنه چون با یه اشتباه یه داده داخل یه خوشه قرار میگیره که نباید قرار میگرفت!! اون دو گزنم درسته خوشه بندی kmeans به داده های نویزی بسیار حساس هست و شکل محدبم درمیاره بر اساس همون سوال ..
من ۳۲ رو نزدم خطرناک بود و مبهم نمیدونستم منظورش ذر داده ها هست و یا فضای نگاشت شده ولی اگه میزدم ۳ ۴ نمیزدم با اینکه فکر میکردم ۳ هست!!
۳۳ ۴
۳۴ ۱
۳۵ ۳
۳۶ ۲
۳۷ ۳
۳۸ ۲ ببینید در درخت تصمیم و بیز ساده ما فرضی در مورد استقلال نمیکنیم پس حالت کلی یعنی فرض میشه به هم وابسته هستند در بیز ساده فرض میشه که اگه کلاس یا برچسب مشخص باشه اون موقع داده ها از هم مستقل هستن
که تو گزینه ها نیست همراه با درخت تصمیم که کلا فرض میشه داده ها بهم وابسته هستند پس گزینه دو صحیحه
۴۱ ۴
۴۲ ۲
ببینید برای اینکه بعد vc برابر n باشه ما میایم از یک داده شروع میکنیم و برای تمام حالتاش باید عمل دسته بندی صورت بگیره بعد میایم برای دو داده و ... حالا برای n+1 مثلا ۵ هست میایم یک پیکربندی که درنظر گرفتیم شاید برای چند تا زیر مجموعه از اون درست دسته بندی بشه مثلا ۴ تا داده مثبت و یک منفیو بتونه دسته بندی کنه یا برعکسش و ۵ تا مثبت و ۵ تا منفی اما نتونه ۳ تا مثبت دو تا منفیو دسته بندی کنه پس اگه یکیشم نتونس بنابراین اینجا بعد vc میشه n همون ۴
هیچ یک از دسته بندها اشتباهه چون کافیه یکیش نشه نه اینکه هیچ کدومش
۴۳ ۴
۴۴ ۱ فضای فرضیه بزرگ باعث بیش برازش میشه امکانش هست فضای فرضیه کوچک امکان under fıttıng هست
۴۵ ۴
سوال۳ np hard ، np نیست یعنی باهم اشتراکاتی دارن و مساله کوله پشتی صفر یک هم میتونه np hard هم نباشه در حالت کلی ...
مشکل طراحه خیلی مبهم و گنگ سوال طراحی میکنه و بسته به سلیقش من گزینه یک زدم
۴۲ هم میشد دو یا چچهار من دو زدم... اخه این نحوه سوال در اوردنه؟!!!!!!!!!!
اون بخشش مشخصه که لازم نیست هیچ یک باشه یکیشم دسته بندی نشه کافیه برای n+1 اما بخش اول که میگه برای تما داده ها و یا زیر مجموعه ای از داده ها خب ما میایم برای ترکیبی از داده ها یعنی مثلا پنج تا باشه تمام حالات دو تا مثبت سه تا منفی و بالعکس و چهار تا یکی و پنج تا صفرتا رو بررسی میکنیم ولی این سوالا واقعا امکان اشتباه زدن زیاده توش
۳۹ هم ۴ زدم گفتم اون اولی که میشه نوشت w3=w1^2+w2 که قدرتش مثل دومیه این سوال قشنگی بود خوشمان امد
)